VITTEL werkt samen met SMILEY en steekt zijn gekende flessen in een nieuw en vrolijk jasje

Een gezellig terrasje samen met enkele vrienden, een wandeling door de stad met je lief of genieten van het eerste lentezonnetje… Het maakt ons allemaal blij! Om jouw gevoel van geluk te versterken ging VITTEL samen met SMILEY aan de slag hun waterflessen te voorzien van een positieve vibe.

Om de 20ste verjaardag te vieren van SMILEY plaatste VITTEL verschillende smileys op zijn flesjes. De smileys staan allemaal symbool voor een ander aspect in het leven van de consument. Elk formaat krijgt zijn eigen unieke smileys die passen bij het bijhorend thema.  Zo is het 1L formaat er voor je dagelijkse dosis water thuis of op het werk en is het 75cl formaat dan weer om mee te nemen als je gaat sporten. Het flesje van 50cl wordt geprofileerd als het on-the-go flesje en het 33cl flesje is gericht op kinderen. Dankzij al deze verschillende formaten bestaat er een passend VITTEL-flesje voor ieder moment en voor iedereen.

Om kinderen te overtuigen dat water drinken cool is, voorzien ze de 33cl flesjes van een glow in the dark laagje! Hierdoor kunnen zelfs de allerkleinsten ’s nachts makkelijk hun flesje terugvinden in het donker. Succes verzekerd!

De SMILEY flesjes zijn verkrijgbaar vanaf eind januari tot eind oktober 2017 in de supermarkt en zijn beschikbaar in 50cl, 75 cl en 1 liter formaat. Daarnaast zal het glow in the dark flesje van 33cl in geselecteerde supermarkten te vinden zijn.

Al sinds 1854 ligt de bron van VITTEL in het hartje van de vogezen. Omdat het water al gedurende enkele jaren een ondergronds parcour aflegt voor het aan het oppervlak komt zit het boordevol essentiele mineralen. Zo komt 1L VITTEL overeen met 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calcium voor volwassenen.

VITTEL staat gekend om zijn karakter, kwaliteit en natuurlijke smaak. Al meer dan 20 jaar wordt de bron beschermd door het ecologische model van Agrivair. Dankzij een “zero pesticiden”-policy en een goede samenwerking met de agrarische-, touristische- en stadsdiensten zorgen ze ervoor dat het water zo puur mogelijk blijft. Door het water rechtstreeks aan de bron te bottelen wordt het vrijgesteld van vervuiling.

 

OVER VITTEL

VITTEL uitschenken is energie uitschenken. Al sinds 1854 wordt het natuurlijke mineraalwater VITTEL gewonnen uit een eeuwenoude, natuurlijke bron die zich bevindt in het Franse dorpje Vittel. Dit dorp in de Vogezen stamt af uit de Gallo-Romeinse tijd en verwelkomt vandaag nog duizenden mensen die komen genieten van de vele voordelen van natuurlijk mineraalwater. VITTEL staat bekend om zijn bijzondere mineraalgehalte. Zo komt 1L VITTEL overeen met 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calcium voor volwassenen. VITTEL behoort tot de groep Nestlé Waters.

 

Contacteer ons
Over Famous Relations

'FAMOUS Relations’ is een Belgisch PR-agentschap, gevestigd in het historische Wivina-klooster in Groot-Bijgaarden. Het biedt een brede waaier van diensten aan, waaronder persrelaties, crisis communicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR, campagne PR,…  Voor FAMOUS Relations vormt het vertellen van een goed verhaal het fundament van PR. Hun PR-consultants zijn in eerste instantie storyminers. 

FAMOUS Relations helpt organisaties hun verborgen, meest waardevolle verhalen te ontginnen. Verhalen die influencers zoals journalisten en bloggers inspireren maar ook leiden tot hapklare content die organisaties kunnen uitspelen op hun eigen kanalen. FAMOUS Relations werkt voor klanten zoals Dove, Signal, Coca-Cola, Alken-Maes, NN, Unilever, FISA, Orde van Vlaamse Balies, Veritas, Cores Development, Waeg,…

Famous Relations
Hendrik Placestraat 43a
1702 Groot-Bijgaarden