VITTEL verenigt foodliefhebbers tijdens TCHIN VITTEL op Eat! Brussels

Woensdag 25 juli 2018 — Van 6 tot en met 9 september staat TCHIN VITTEL voor de tweede maal op Eat! Brussels. Het trendy concept van Tchin Vittel blijft onveranderd: een gezellige urban picnic in het stadspark van Brussel. Van donderdag tot en met zondag zorgt VITTEL voor een sfeervolle zone waar je samen met vrienden en familie kan genieten van verfijnde gerechtjes. Daarnaast vinden er opnieuw bistronomieworkshops plaats onder leiding van chef Bruno Antoine, een bekende chef binnen de Brusselse bistronomiewereld. Kortom, heerlijk genieten, koken en ontspannen met vrienden!

We hebben het allemaal vaak zo druk dat we vergeten tijd te maken om samen met vrienden en familie te genieten van gezellige en authentieke momenten. Daarom wil Vittel tijdens TCHIN VITTEL iedereen de mogelijkheid bieden om een pauze in te lassen en te genieten met de mensen die er echt toe doen. Geen betere manier om te relaxen dan samen heerlijke gerechtjes te koken, om deze daarna samen te verorberen!

Bistronomie-initiatie in het gezelschap van chef Bruno Antoine bij Tchin Vitel op eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX

Dit jaar zullen er opnieuw bistronomische workshops gegeven worden door Bruno Antoine, één van de meest creatieve chefs van het Brusselse. Tijdens deze workshop krijgen de deelnemers de kans om samen aan verfijnde gerechten te werken, om die dan daarna te proeven en mee te nemen. Als kers op de taart hoort er bij deze workshop ook een box, met daarin alle essentials voor een heerlijke picknick, zoals: een picknickdeken, glazen, servetten, etc.

Chef Bruno Antoine bedacht speciaal voor dit evenement een heerlijk menu waarbij verse en lokale producten centraal staan.

De zone van TCHIN VITTEL staat volledig in het teken van gezellige en authentieke momenten samen. Geniet van de zon in één van de ligstoelen of daag je vrienden uit voor een potje minivoetbal of petanque. Naast de kookworkshops staan er ook ook nog toffe optredens op het programma. Alle ingrediënten voor een gezellige middag onder vrienden en familie zijn dus zeker aanwezig.

Lore Pieters, project manager van VITTEL:

“VITTEL is het water van de bistronomie, volledig in harmonie met eenvoudige, smaakvolle kwaliteitsproducten. En met de gezellige momenten waar mensen van genieten en graag voor terugkomen. Santé!”

Praktisch :

Wat? Een bistronomie kookworkshop onder leiding van chef Bruno Antoine

Wanneer? Van 6 tot 9 september 2018:

6 september : 12u00 – 17u00 – 19u30

7 september : 12u00 – 17u00 – 19u30

8 september : 12u00 – 17u00 – 19u30

9 september : 12u00 – 17u00 – 19u30

Waar? Warandepark

Prijs?  18€ voor 2 personen (1 bistronomiebox voor 2 personen)

Inschrijven kan, door op volgende link te klikken

https://visit.brussels/site/nl/sites/eatbrussels/m_article/tchin-vittel-bistronomie-kookworkshops

 

###Einde persbericht ###

 

Over VITTEL:

Sinds 1854 is het natuurlijk mineraalwater VITTEL ontsprongen uit een oude natuurlijke bron, gesitueerd in het Franse dorpje Vittel. Dat kleine dorpje in de Vogezen dateert nog van het tijdperk gallo-romein en ontvangt tot op heden nog steeds duizenden bezoekers die willen genieten van de vele voordelen van het natuurlijk mineraalwater. VITTEL is gekend voor zijn uitzonderlijk gehalte aan mineralen, één liter VITTEL staat garant voor 30% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid calcium. VITTEL behoort tot de group Nestlé Waters.

Over eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX :

Liefhebbers van gastronomie ontmoeten elkaar op 6, 7, 8 en 9 september voor de zevende editie van eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX. Het festival die enkele grote namen van de Brusselse gastronomie mag voorstellen en heerlijke wijnen van Bordeaux. Meerdere Brusselse chefs zullen het publiek elke dag verrassen met een ‘plat signature’ van hun eigen restaurant. Het festival zal opnieuw iedereen doen watertanden in de bevoorrechte omgeving van het Warandepark.