Tweede Vanden Borre Kitchen is een feit

Nieuw filiaal opent in Gent-Oostakker.

Na de opening van de eerste Vanden Borre Kitchen in Drogenbos in oktober 2016 liet een tweede filiaal niet lang op zich wachten. Vandaag opent ook in Gent-Oostakker, een  nieuwe Vanden Borre Kitchen zijn deuren.    De komst van de nieuwe winkel zorgt voor vier directe en twaalf indirecte jobs. 
 

Vanden Borre Kitchen in deskundige handen   
Voor deze Vanden Borre Kitchen bundelen ervaren franchisenemer Patrick Smulders en zijn vennoot en winkelverantwoordelijke Thomas Batjoens de krachten. Beide keukenspecialisten hebben de nodige knowhow en expertise om ook van deze winkel een succes te maken.   

Service op maat

“Het pand waarin onze tweede Vanden Borre Kitchen zich bevindt is een ware entiteit op zich. Met een showroom van 450 vierkante meter, is het de ideale locatie om de sfeer van Vanden Borre Kitchen tot zijn recht te laten komen en onze klanten ten allen tijde topservice aan eerlijke prijzen te leveren.”  aldus Thomas Batjoens.

“Na de opening in oktober 2016 van het filiaal in Drogenbos, blijft het maatwerk van de keukens, de garantie en de service het belangrijkste bij Vanden Borre Kitchen. Er wordt voortdurend rekening gehouden met de wensen en behoeften van de klant zodat het finale product een persoonlijke keuken op maat is. Een professioneel team helpt de klant van ontwerp tot de evaluatie na plaatsing van de keuken. Ten allen tijde geldt bij Vanden Borre Kitchen, en dus ook bij ons, een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en houden we onze slogan ‘Mijn keuken in alle vertrouwen!’ consequent in het achterhoofd.” zegt franchisenemer Patrick Smulders.    


Lokaal en goed omkaderd team      
De opening van deze winkel brengt ook jobcreatie met zich mee. Vanden Borre Kitchen vindt het belangrijk om het team lokaal te houden om zo nog dichter bij de klant te staan. De komst van de nieuwe winkel zorgt voor vier directe en twaalf indirecte jobs.

Praktische informatie:  
Tweede verkooppunt van Vanden Borre Kitchen, Antwerpsesteenweg 1090, 9041 Gent-Oostakker. Ruime parking voor het filiaal.         
Openingsuren:
Open van maandag tot vrijdag van 10 u tot 18.30 u, zaterdag van 9.30 u tot 18 u.

Over Vanden Borre Kitchen      
Door haar expertise in de sector van keukentoestellen maakt Vanden Borre Kitchen de perfecte partner.     

Enkele cijfers:        

- 10 jaar garantie op keukens en 5 jaar garantie op de toestellen   
- Klantendienst beschikbaar zes dagen op zeven       
- Voor meer informatie, surf naar http://www.vandenborrekitchen.be       
 

Contacteer ons
Over Famous Relations

'FAMOUS Relations’ is een Belgisch PR-agentschap, gevestigd in het historische Wivina-klooster in Groot-Bijgaarden. Het biedt een brede waaier van diensten aan, waaronder persrelaties, crisis communicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR, campagne PR,…  Voor FAMOUS Relations vormt het vertellen van een goed verhaal het fundament van PR. Hun PR-consultants zijn in eerste instantie storyminers. 

FAMOUS Relations helpt organisaties hun verborgen, meest waardevolle verhalen te ontginnen. Verhalen die influencers zoals journalisten en bloggers inspireren maar ook leiden tot hapklare content die organisaties kunnen uitspelen op hun eigen kanalen. FAMOUS Relations werkt voor klanten zoals Dove, Signal, Coca-Cola, Alken-Maes, NN, Unilever, FISA, Orde van Vlaamse Balies, Veritas, Cores Development, Waeg,…

Famous Relations
Hendrik Placestraat 43a
1702 Groot-Bijgaarden