Schuif aan tafel met Jeroen De Pauw voor een avond puur genot samen met TCHIN VITTEL en Vrienden van de Smaak

Tchin Tchin! Het geluid alleen al doet ons denken aan gezellige momenten samen met vrienden en familie. We komen graag samen om het glas te heffen, om bij te praten en vooral om samen te eten. Helaas zijn onze weekavonden vaak ingenomen door werk, verplichtingen of tijdsgebrek. VITTEL helpt een handje en brengt jou en jouw vrienden samen met Jeroen De Pauw rond de tafel. 

TCHIN VITTEL is voor liefhebbers van gezellige, mooie en vooral authentieke momenten samen. We hebben het altijd druk, maar dankzij TCHIN VITTEL hoef je niks te doen behalve genieten. En dan is het tijd om te klinken: op het leven, op plezier en op een heerlijke avond op een schitterende locatie! 

Aan tafel met Jeroen De Pauw

De speciale editie van Vrienden van de Smaak en TCHIN VITTEL vindt plaats op woensdag 21 juni om 18 uur bij PAKT in Antwerpen: een oude industriële site, omgebouwd tot een smeltkroes van creatieve bedrijvigheid en stadslandbouw. Televisiekok Jeroen De Pauw stelt de TCHIN VITTEL bistronomiebox samen.

Jeroen De Pauw: “Ik bereid gerechten met producten van eigen bodem, die ik op een veelzijdige manier verwerk. Ik vind het super om mensen samen te brengen om gelukkige eetmomenten te beleven.”

Vrienden van de Smaak verzorgt al jaren gastronomische dinerbelevingen op exclusieve locaties, terwijl TCHIN VITTEL foodevents op touw zet voor fijnproevers in de stad. Nu organiseren ze samen een eenmalige happening die buiten de lijntjes kleurt, met bistronomie van Jeroen De Pauw.

Er zullen ook TCHIN VITTEL bistronomieboxen te koop zijn die gevuld worden door een bistronomie chef. Deze boxen bevatten steeds altijd een originele bistronomie-picknick voor twee personen. Ze werden zorgvuldig samengesteld door Jeroen De Pauw en zijn gevuld met de beste lokale producten: krokant brood, gerijpte kazen en smaakvolle bistronomie maaltijden. 

Twee concepten, één missie

Vrienden van de Smaak trakteert zijn gasten op een totaalbeleving met gastronomische verwennerij, veelal op exclusieve locaties. Een bistronomie-picknick is dé manier om te ontsnappen aan de dagelijkse ratrace. De bistronomie-picknicks van TCHIN VITTEL kunnen dan ook op veel bijval rekenen. Ze staan synoniem voor ongedwongen samenzijn, lokaal lekkers proeven en positieve vibes opsnuiven – dezelfde waarden die zo ken- merkend zijn voor Vrienden van de Smaak. De twee culinaire concepten versmelten eenmalig tot een buitengewoon event bij PAKT in Antwerpen.

Didier Bastiaens, organisator Vrienden van de Smaak: “De samenwerking met TCHIN VITTEL ligt voor de hand. We delen dezelfde passie: mensen op een gemoedelijke manier samenbrengen om het leven te vieren met lekker eten.”

Astrid te Brömmelstroet, Senior Brand Manager TCHIN VITTEL beaamt volmondig: “Onze missie is om gezel- ligheidszoekers bijeen te brengen in een sfeer die tot de verbeelding spreekt. Met leuke randanimatie, fantastisch eten en – vanzelfsprekend – ons verfrissend mineraalwater VITTEL” 

Lichtvoetig en veelzijdig

Deelnemers eten aan één lange tafel, gezeten op strobalen, terwijl Solkins voor de livemuziek zorgt. Voorts zijn er kickertafels en petanquebanen, en ook een bezoek aan de dakboerderijen en de koffiebranderij behoren tot de mogelijkheden. Kortom, een veelzijdige beleving tjokvol sfeer om een welverdiende pauze in te lassen.

Inschrijven en meer informatie

Deelnemen kost 25 euro per 2 personen in voorverkoop en 30 euro per 2 personen ter plaatse. Het aantal boxen zijn beperkt. Reserveer je plekje vóór 17/06/2017 via www.vriendenvandesmaak.be/picknick.

Check www.vriendenvandesmaak.be voor meer informatie of contacteer Didier Bastiaens: +32 472 51 15 28, didier@vriendenvandesmaak.be

 

OVER VITTEL:

VITTEL uitschenken is energie uitschenken. Al sinds 1854 wordt het natuurlijke mineraalwater VITTEL gewonnen uit een eeuwenoude, natuurlijke bron die zich bevindt in het Franse dorpje Vittel. Dit dorp in de Vogezen stamt af uit de Gallo-Romeinse tijd en verwelkomt vandaag nog duizenden mensen die komen genieten van de vele voordelen van natuurlijk mineraalwater. VITTEL staat bekend om zijn bijzondere mineraalgehalte. Zo komt 1 liter VITTEL overeen met 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calcium voor volwassenen. VITTEL behoort tot de groep Nestlé Waters.

OVER VRIENDEN VAN DE SMAAK:

Vrienden van de Smaak organiseert bijzondere buiten- diners op unieke locaties in heel België. Aan één lange tafel, samen met een zeventigtal disgenoten geniet je van een vijfgangen sharing diner in openlucht. Seizoen- sproducten vinden hun weg, recht van het land naar je bord. Lokale producenten zitten naast je en vertellen het verhaal achter hun ingrediënt. Een topchef met gevoel voor avontuur zorgt voor verrassingen op het menu.

Contacteer ons
Over Famous Relations

'FAMOUS Relations’ is een Belgisch PR-agentschap, gevestigd in het historische Wivina-klooster in Groot-Bijgaarden. Het biedt een brede waaier van diensten aan, waaronder persrelaties, crisis communicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR, campagne PR,…  Voor FAMOUS Relations vormt het vertellen van een goed verhaal het fundament van PR. Hun PR-consultants zijn in eerste instantie storyminers. 

FAMOUS Relations helpt organisaties hun verborgen, meest waardevolle verhalen te ontginnen. Verhalen die influencers zoals journalisten en bloggers inspireren maar ook leiden tot hapklare content die organisaties kunnen uitspelen op hun eigen kanalen. FAMOUS Relations werkt voor klanten zoals Dove, Signal, Coca-Cola, Alken-Maes, NN, Unilever, FISA, Orde van Vlaamse Balies, Veritas, Cores Development, Waeg,…

Famous Relations
Hendrik Placestraat 43a
1702 Groot-Bijgaarden