Sandeman Aged Tawny Porto in nieuwe , op maat gemaakte luxefles

Sandeman breekt met de traditie en lanceert zijn luxegamma Aged Tawny porto’s in een doorzichtige glazen fles met reliëf, waardoor de verschillende kleurtinten van de porto’s van 10, 20,30 of 40 jaar oud te zien zijn. Die kleuren gaan van dieprood tot goudkleurig amber. Het gedetailleerde etiket verraadt meteen het vakmanschap van Sandeman. Uiteraard prijkt ook de mysterieuze gemaskerde, zwart geklede Sandeman-figuur op het etiket. Een medaille getuigt van de talrijke prijzen die de kwaliteitsporto’s van het gamma Aged Tawnies van Sandeman in de wacht sleepten. De fles bezit een vinolok-sluitingssysteem om ze vlot te kunnen openen en sluiten. 

“Door deze nieuwe fles kan de bewuste consument de portwijn zien die hij gaat kiezen”, licht George Sandeman toe. “In de jaren 1850 nam Sandeman de beslissing premium porto in zijn kelders aan de oevers van de Douro in Vila Nova de Gaia te stockeren en te laten rijpen, omdat de frisse weersomstandigheden er ideaal zijn voor het rijpingsproces. Van die voorraad is onze uitzonderlijke Aged Tawny Porto afkomstig”.

De overheerlijke Sandeman Aged Tawny Porto’s worden fris of zelfs gekoeld geserveerd en puur of als premium ingrediënten in luxecocktails gedronken.

Sandeman 20 Year Old Tawny Porto werd lange tijd beschouwd als dé referentie van deze categorie dranken.

Sandeman is al jarenlang koploper in merkimago en innovatie. Al in 1805 werd op de vaten de naam Sandeman aangebracht en in 1877 werd het merk geregistreerd als handelsmerk, zodat het een van de eerste merken ter wereld was. De beroemde gemaskerde, zwart geklede Sandeman-figuur, “The Don”, werd in 1928 ontworpen en is tegenwoordig een van de meest iconische symbolen ter wereld.

Sandeman Aged Tawny Porto is in zijn nieuwe verpakking binnenkort verkrijgbaar in bars, restaurants, hotels en de betere handelszaken. 

Over Pernod Ricard

Pernod Ricard, wereldwijd coleader in wijnen en gedistilleerde dranken, heeft een geconsolideerde omzet van € 8,558 miljoen in 2014/15. De groep is in 1975 ontstaan uit een fusie tussen Ricard en Pernod en is constant gegroeid, door zowel interne groei als overnames: Seagram (2001), Allied Domecq (2005) en Vin&Sprit (2008). Pernod Ricard bezit een van de meest prestigieuze merkenportefeuilles in de sector: Absolut wodka, Ricard pastis, Ballantine’s, Chivas Regal, Royal Salute en The Glenlivet Scotch whisky’s, Jameson Ierse whisky, Martell cognac, Havana Club rum, Beefeater gin, Kahlúa en Malibu likeuren, G.H.Mumm en Perrier-Jouët champagnes, evenals Jacob’s Creek, Brancott Estate, Campo Viejo, Graffigna en Kenwood wijnen. Pernod Ricard heeft een personeelsbestand van zowat 18.800 medewerkers en werkt door middel van een gedecentraliseerde organisatie, met 6 “Brand Companies” en 80 “Market Companies” die in elke belangrijke markt gevestigd zijn. Pernod Ricard hecht veel waarde aan een beleid voor duurzame ontwikkeling en stimuleert verantwoord consumptie. De strategie en ambitie van de groep is gebaseerd op 3 kernwaarden: ondernemerschap, wederzijds vertrouwen en een sterk gevoel voor ethiek. Pernod Ricard is genoteerd op Euronext (Ticker: RI; ISIN code: FR0000120693) en maakt deel uit van de CAC 40 index.

www.pernod-ricard.com

Contacteer ons
Over Famous Relations

'FAMOUS Relations’ is een Belgisch PR-agentschap, gevestigd in het historische Wivina-klooster in Groot-Bijgaarden. Het biedt een brede waaier van diensten aan, waaronder persrelaties, crisis communicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR, campagne PR,…  Voor FAMOUS Relations vormt het vertellen van een goed verhaal het fundament van PR. Hun PR-consultants zijn in eerste instantie storyminers. 

FAMOUS Relations helpt organisaties hun verborgen, meest waardevolle verhalen te ontginnen. Verhalen die influencers zoals journalisten en bloggers inspireren maar ook leiden tot hapklare content die organisaties kunnen uitspelen op hun eigen kanalen. FAMOUS Relations werkt voor klanten zoals Dove, Signal, Coca-Cola, Alken-Maes, NN, Unilever, FISA, Orde van Vlaamse Balies, Veritas, Cores Development, Waeg,…

Famous Relations
Hendrik Placestraat 43a
1702 Groot-Bijgaarden