Proximus brengt de kust tot in het kot van alle Belgen

Story image

29 april 2020 – Prachtig lenteweer was het de voorbije weken, maar veel mensen hadden hier gemengde gevoelens bij. Want momenteel kan het overgrote deel van de Belgen niet genieten van zijn favoriete toevluchtsoord tijdens mooie dagen, de Belgische kust. Omdat we in ons kot moeten blijven brengt Proximus daarom nu donderdagavond de kust naar ieders woonkamer. Want die heeft toch een speciaal plekje in ieders hart…

Nationale zonsondergang
Van De Panne tot Knokke-Heist loopt ze, onze geliefde Belgische kust. 67 kilometer aan herinneringen bij jong en oud: op vakantie naar het appartement van oma en opa, een ijsje eten op de zeedijk, verkoeling zoeken in de Noordzee op warme dagen, noem maar op. Helaas kunnen er door de meeste mensen momenteel geen nieuwe herinneringen aan zee gemaakt worden. Proximus wil de Belgen desalniettemin een hart onder de riem steken door de kust dichterbij te brengen.

Hoe ze dat doen? Op donderdagavond 30 april zal op VTM en RTL TVI en op Facebook en Instagram de zonsondergang vanop het strand van Oostende te zien zijn. Om dit moment onvergetelijk te maken, kan je tijdens de zonsondergang genieten van een optreden van Sean Dhondt en zijn band. Ook hij heeft een emotionele band met de kust: “Ik ging als klein manneke, samen met mijn zus, heel vaak met mijn grootouders naar hun appartementje in Oostduinkerke en heb hier superveel herinneringen aan: schatten begraven in de duinen, Urbanus strips mogen gaan kopen in het winkeltje op den dijk, gaan varen met de catamaran van mijn vader, een warme suikerwafel en chocomelk drinken,…” Het was dan ook geen moeilijke keuze om zijn schouders mee onder dit initiatief te zetten.

Toerisme Oostende wou deze mooie kans om haar prachtige strand te delen met de rest van België natuurlijk niet laten liggen en zette met plezier haar schouders onder de campagne. De stad treft momenteel de nodige voorbereidingen om de komende maanden zo veel mogelijk mensen op een veilige manier te ontvangen. Dankzij deze actie wordt het Oostendse vakantiegevoel alvast even over het hele land verspreid.

#NoLimitsAtHome
Deze actie kadert in de #NoLimitsAtHome-campagne die Proximus eind maart lanceerde. De boodschap hierbij is dat de beperkingen van ons huis niet onze eigen beperkingen mogen zijn. Hiermee wil Proximus extra positiviteit en inspiratie bieden tijdens deze moeilijke periode. Proximus toonde al dat je huis ook een yogaruimte of concertzaal kan zijn, maar gaat dus nog een stapje verder en toont dat jouw woonkamer zelfs een strandbar of appartement met zich op zee kan zijn!  

 Volg de zonsondergang op donderdag 30 april via volgende kanalen:
·       Tussen 20:05 en 20:15 op RTL TVI - gelijktijdig ook te zien op Instagram en Facebook
·       Omstreeks 20:45 op VTM - gelijktijdig ook te zien op Instagram en Facebook

Astrid Mattelaer PR Manager, Famous Relations

 

 

Over Famous Relations

'FAMOUS Relations’ is een Belgisch PR-agentschap, gevestigd in het historische Wivina-klooster in Groot-Bijgaarden. Het biedt een brede waaier van diensten aan, waaronder persrelaties, crisis communicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR, campagne PR,…  Voor FAMOUS Relations vormt het vertellen van een goed verhaal het fundament van PR. Hun PR-consultants zijn in eerste instantie storyminers. 

FAMOUS Relations helpt organisaties hun verborgen, meest waardevolle verhalen te ontginnen. Verhalen die influencers zoals journalisten en bloggers inspireren maar ook leiden tot hapklare content die organisaties kunnen uitspelen op hun eigen kanalen. FAMOUS Relations werkt voor klanten zoals Coca-Cola, Alken-Maes, NN, Garmin, Orde van Vlaamse Balies, Veritas, Cores Development, Waeg,…

Famous Relations
Hendrik Placestraat 43a
1702 Groot-Bijgaarden