Polestar integreert EasyPark in Polestar 2 voor een eenvoudige parkeerervaring

Polestar en EasyPark, het bedrijf gespecialiseerd in parkeertechnologie, werken samen aan een geïntegreerde parkeerapplicatie voor de Polestar 2. Deze zal een eenvoudige en probleemloze parkeerervaring bieden, inclusief geautomatiseerde betalingen.

Door de app van EasyPark te integreren in het Android™ infotainmentsysteem van Polestar 2, openen de bedrijven een nieuwe reeks mogelijkheden voor de bestuurder.

Story image
"Met EasyPark hebben we een nuttige automotive app ontwikkeld die een echte toegevoegde waarde biedt. Het zal je leven vergemakkelijken en neemt een stukje gedoe volledig weg,” zegt Thomas Ingenlath, CEO van Polestar.

Met de ingebouwde app kan je, in EasyPark-compatibele parkeerzones, betalen voor je parking zonder parkeermeter of smartphone. Met de innovatieve functies 'autostop' stopt je parkeersessie automatisch wanneer de auto de parkeerplaats verlaat. Zo betaal je enkel voor de geparkeerde tijd.

"We zijn enorm enthousiast over de samenwerking. Deze laat ons toe om samen met Polestar het parkeren van de toekomst vandaag al beschikbaar te maken. We vertrouwen erop dat onze gebruikers de extra gebruikersinterface die naadloos is geïntegreerd in onze app zullen waarderen," zegt Johan Birgersson, CEO van de EasyPark Group.

EasyPark is de meest populaire parkeerapplicatie in Europa met meer dan 10 miljoen gebruikers. De app kan je gebruiken om te betalen voor parkeren op straat, op open terrein en in parkeergarages in meer dan 2.000 steden in 20 landen in Europa. De EasyPark-app voor in de auto is nu exclusief te downloaden in Polestar 2 wagens. 

Einde.

Info voor de redactie

Google was niet betrokken bij de ontwikkeling van de EasyPark app. Polestar is verantwoordelijk voor de applicatie en de naleving van alle toepasselijke wetten en beleidslijnen.
Android is een handelsmerk van Google LLC. 

Voor beelden en andere informatie, ga naar polestar.com/press

Contact 

Algemene mediavragen: media@polestar.com  

Laure Vandeghinste, PR Manager 
laure.vandeghinste@famousrelations.be 

Over Polestar  

Polestar is het onafhankelijke elektrische performance merk opgericht door Volvo Cars en Geely Holding. Polestar profiteert van specifieke technologische en technische synergieën met Volvo Cars en geniet daardoor van aanzienlijke schaalvoordelen. Hierdoor kunnen, onder een afzonderlijk merk, met succes volledig elektrische auto's worden ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd.  

Polestar ging in 2017 van start met de Polestar 1 – een op kleine schaal geproduceerde elektrische, hybride sportauto met 609 hp, 1.000 Nm en een puur elektrisch bereik van 124 km WLTP - het grootste bereik van een hybride auto wereldwijd. In 2019 werd de Polestar 2 onthuld als de eerste volledig elektrische premium auto met een hoger volume. De Polestar 2 is vanaf midden 2020 op de weg te zien. Deze electric performance fastback is uitgerust met 300 kW, 600 Nm, vierwielaandrijving, 78kWh batterij pack en een bereik van 470 km (WLTP), in het eerste jaar van de productie. 

In 2020 bracht Polestar de Precept uit, een wagen die de toekomstvisie van het merk op duurzaamheid, digitale technologie en design vertaalt in een wagen. In de toekomst zal de Polestar 3, een volledig elektrische, sportieve SUV, aan het productassortiment worden toegevoegd. 

 

Over Famous Relations

'FAMOUS Relations’ is een Belgisch PR-agentschap, gevestigd in het historische Wivina-klooster in Groot-Bijgaarden. Het biedt een brede waaier van diensten aan, waaronder persrelaties, crisis communicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR, campagne PR,…  Voor FAMOUS Relations vormt het vertellen van een goed verhaal het fundament van PR. Hun PR-consultants zijn in eerste instantie storyminers. 

FAMOUS Relations helpt organisaties hun verborgen, meest waardevolle verhalen te ontginnen. Verhalen die influencers zoals journalisten en bloggers inspireren maar ook leiden tot hapklare content die organisaties kunnen uitspelen op hun eigen kanalen. FAMOUS Relations werkt voor klanten zoals Coca-Cola, Alken-Maes, NN, Garmin, Orde van Vlaamse Balies, Veritas, Cores Development, Waeg,…

Famous Relations
Hendrik Placestraat 43a
1702 Groot-Bijgaarden