Opening van de Magnum Double Pleasure Bar - Tatiana Silva bedenkt haar eigen Belgische versie van Magnum

Vrijdag 27 mei 2016 — Met de zomer voor de deur lanceert Magnum haar gamma van drie nieuwe Magnum Double’s. Smaakvolle Magnum ijsjes samengesteld uit twee lagen heerlijke chocolade voor dubbel zoveel plezier. Met tussen beide lagen chocolade een toets van chocolade, pindakaas of karamel, voor ieder wat wils dus.

Een nieuw Magnum gamma is plezant. Een eigen custom made Magnum samenstellen is nog plezanter. Magnum geeft daarom vanaf zaterdag 28 mei de aftrap van haar zomertour met zijn Magnum Double Pleasure Bar: the place to be deze zomer om het beest in u los te laten en in alle vrijheid uw gepersonaliseerde ijsje samen te stellen. U kiest er zelf de ingrediënten of proeft een van de drie nieuwe Magnum Double’s. De Magnum Double Pleasure Bar houdt eerst halt aan het Flageyplein in Brussel alvorens naar Antwerpen door te reizen om ten slotte te ‘stranden’ aan de Belgische kust.

Dare to go Belgian… met Tatiana Silva!

Magnum biedt de mogelijkheid om een eigen Magnum samen te stellen met onder andere heerlijke Belgische ingrediënten. De gereputeerde Belgische chocolade, natuurlijk, verse aardbeien coulis, kletskoppen of speculaas. Daarnaast tracht Magnum ook te verrassen met ingrediënten zoals het bekende snoep dat knettert in je mond. Voor een heerlijk vleugje nostalgie.

Tatiana Silva stelde vandaag haar gedroomde Magnum voor. Ze koos voor de kracht van Belgische chocolade en de zachtheid van speculaas. ‘Tatiana was een evidente keuze toen we nadachten over onze ambassadrice voor "Dare to go Double”. Het is een vrouw met karakter die alle facetten van haar persoonlijkheid inzet. Zij wisselt een glamoureuze look voor haar tv-optredens en fotoshoots af met een 100% natuurlijke uitstraling wanneer ze zich inzet voor verenigingen of humanitaire projecten’, vertelt Hélène Esser, Brand Manager Magnum België.

Voor een echte levensgenieter als Tatiana was het een groot plezier om haar volledig gepersonaliseerde Magnum met Belgische toets te creëren, het België dat haar zo nauw aan het hart ligt. ‘Me vragen om het ijsje van mijn dromen te creëren met Belgische ingrediënten! Hoe zou ik dat kunnen weigeren? Uit alle voorgestelde ingrediënten koos ik ervoor mijn Magnum samen te stellen met zwarte chocolade en speculaas, twee Belgische smaken bij uitstek. Contrasterende smaken ook, die harmonieus samen gaan, wanneer je ze bij elkaar brengt. Bezoekers van de Magnum Double Pleasure Bar kunnen er nog toppings aan toevoegen indien ze dat willen. Persoonlijk ben ik gezwicht voor de verse aardbeien coulis en witte chocolade krullen voor de échte levensgenieters onder ons’, zegt de flamboyante Belgische.

Voor zij die écht eens het beest willen uithangen is er een Magnum Dare to go double filter beschikbaar op Snapchat en dit vanaf vrijdag 27 mei tot 28 mei middernacht. Welk beest laat jij dan los?  

Praktische informatie

Van 28/5/16 tot 11/6/16: Magnum Double Pleasure Bar @ Flageyplein, Brussel

Van 18/6/16 tot 3/7/16 : Magnum Double Pleasure Bar @ Antwerpen

Van 9/7/16 tot 24/7/16 : Magnum Double Pleasure Bar @ Belgische kust

Meer informatie over de Magnum Double Pleasure Bar vindt u op www.mymagnum.be

 

### Einde persbericht ###

 

Unilever in de Benelux

Bij Unilever Benelux werken circa 900 mensen. In totaal heeft Unilever in België en Nederland circa 4.000 medewerkers. Dit is inclusief de medewerkers van de vier fabrieken in beide landen, het Corporate Centre in Rotterdam en Unilever Research & Development Vlaardingen (URDV). Deze onderdelen behoren niet tot Unilever Benelux. De markt in Luxemburg wordt vanuit België bediend. Unilever heeft in de Benelux een sterke merkenportefeuille met bekende merken als Amora, Axe, Becel, Ben & Jerry’s, Bertolli, Calvé, Dove, Glorix, Knorr, Lipton, OLA, Rexona, Signal, Sun en Zwitsal. Unilever Benelux heeft een gezamenlijke jaaromzet van ruim € 1,5 miljard en is daarmee de grootste A-merkenfabrikant van consumentengoederen in de Benelux.

Magnum Benelux

Magnum werd in 1989 op de markt gebracht en was het eerste ijsje met chocoladelaag dat exclusief gericht is op volwassenen. Vandaag de dag is Magnum een van de belangrijkste ijsmerken ter wereld en het grootste ijsmerk van Unilever. Jaarlijks worden er wereldwijd een miljard Magnums verkocht. In België is Magnum de referentie onder de frisco’s. Magnum is bekend voor zijn chocolade- en ijs varianten, maar ook voor de jaarlijkse innovaties. Het Magnum-assortiment bestaat uit een scala aan producten, waaronder de Magnum Classic, Magnum White, Magnum Almond, Magnum Pink en vele andere varianten met natuurlijk de 2016 innovaties. Als kleine verwennerij voor na het eten zijn er de Magnum Mini's.

 

Liedewij Verbiest FAMOUS Relations