Ontdek toppaardensport in de groene rand rond Brussel tijdens Brussels Stephex Masters

Gratis vijf sterren showjumping in de groene rand rond Brussel van 29 augustus tem 2 september

Voor de vijfde keer organiseert Stephex Group de Brussels Stephex Masters in Wolvertem. Van 29 augustus tot en met zondag 2 september trakteert Stephex jong en oud gratis op showjumpings van het hoogste niveau. Het event gaat door op de site van Stephex zelf: een oase van groen vlakbij de bruisende hoofdstad. Een ongeziene locatie die voor de gelegenheid vrij toegankelijk is voor iedereen. Naast toppaardensport, is er ook een ruim horeca-aanbod en staan er prachtige klank-en lichtspektakels en kinderanimatie op het programma. Op zondag is Brussels Stephex Masters de ideale tussenstop voor wie deelneemt aan de Gordel.

U herinnert zich vast en zeker nog de summer happening Knokke Hippique, begin juli. Brussels Stephex Masters is de opvolger van dit evenement. Stephex ruilt in september het strand en de zeebries in voor de groene rand van Brussel, maar het concept blijft hetzelfde: toppaardensport, een lekker hapje en drankje met animatie voor jong en oud.

Topruiters in de piste

Brussels Stephex Masters slaagt er elk jaar in om topruiters te strikken. Dit jaar hebben kleppers als Niels Bruynseels (winnaar Brussels Stephex Masters 2016, 2017 en winnaar van Knokke Hippique 2018), de Limburgse broers Philippaerts en Grégory Wathelet al present getekend. Ook Pieter Devos, momenteel de beste Belg op de wereldrangslijst, zal er zijn. De belangrijkste wedstrijd, de Rolex vijfsterren Grote Prijs (1m60), staat op zondag gepland om 13u30. Ook op zaterdag staat er een vijfsterren jumping (1m50) op het programma om 19u30. Het volledige programma kan u binnenkort raadplegen op de website.  

Meer dan paardenpsport: animatie op en rond de piste

Elke avond sluit Stephex Masters zijn piste rond 23u af met een licht-, klank- en vuurspektakel, dat jong en oud zal verbazen. De thema’s van dit jaar zijn veelbelovend:

  • Donderdag, 30/8: “Let’s celebrate we’re all united!”: een lichtshow met live piano en prachtige zang
  • Vrijdag, 31/8: “Summernights Dream”: een lichtshow met spectaculaire acrobatie
  • Zaterdag, 1/9: “Stephex by Night”: een wervelende luchtact

Het zijn stuk voor stuk spetterende acts, waarbij acrobaten zowel op de grond als in de lucht het beste van zichzelf geven. Nadien volgen er nog optredens.

Overdag kunnen bezoekers in de food stands terecht voor een hapje bij onder andere Le Pain Quotidien, Waffel Männke of Streetbites. Ook de allerkleinsten worden verwend met kindergrime en T-shirt workshops. Je kleine spruit kan trots naar huis met zijn of haar eigen uniek gepersonaliseerd (Stephex Masters) T-shirt!

Shoppen kan dan weer in het Lifestyle Village. Tussen de vele stands vind je onder andere geurkaarsen van Baobab.

Culinaire VIP experience met Wout Bru of Yves Mattagne

Wie de mogelijkheid heeft om op vrijdag- of zaterdagavond als VIP aanwezig te zijn op Stephex Masters geniet van een hoogstaande culinaire ervaring. Vrijdag verzorgt Wout Bru (Maison Bru et La brasserie d’Eygalières) een show cooking diner. Op zaterdag is het de beurt aan Yves Mattagne, bekend van Seagrill in Brussel.

Praktische informatie

  • Gratis toegang
  • Wanneer: Van woensdag 29 augustus tot zondag 2 september
  • Openingsuren:
    • Woensdag: 09u00 – 18u00
    • Donderdag, vrijdag, zaterdag: 09u00 – 03u00
    • Zondag: van 9u tot 17u00
  • Waar: Linthoutseweg, 1861 Wolvertem
  • http://www.stephexmasters.com/  

Voor meer informatie, interviews of beeldmateriaal, neem contact op met Laure Vandeghinste, Famous Relations via [email protected], 0479 60 45 92.

Laure Vandeghinste

Famous Relations

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Famous Relations

Famous Relations is een team van communicatiespecialisten gevestigd in het centrum van Brussel. Het PR-bureau heeft een eigen klantenportefeuille, maar werkt nauw samen met hun naamgenoot, FamousGrey, het creatieve bureau. FamousGrey bouwt niet alleen dagelijks aan de bekendheid van de merken van hun klanten via impactvolle campagnes, maar vooral ook aan hun business. Famous Relations ontwikkelt sinds 2014 campagnes voor zowel nationale als internationale bedrijven, waaronder Volvo, Proximus, Coca-Cola, Campari, Garmin, Versuni (Philips), iglo, VSV, Constructiv, Wereldhave Belgium, Docks Bruxsel, Oatly en Les Petits Riens. De kantoren van Famous Relations zijn gevestigd in de imposante Victoriatoren op het Victoria Reginaplantsoen in Brussel.

Beide bureaus maken deel uit van de WPP groep, "the creative transformation company".

Meer informatie op https://famousrelations.be/  

Contact

Victoria Reginaplantsoen 1 1210 Brussel

[email protected]

www.famousrelations.be