OLA verleidt deze zomer niet alleen klein maar ook groot met reuze springkasteel voor volwassenen

#GoodByeSerious zomertour verrast op onverwachte plaatsen en momenten

Maandag 27 juni 2016 — Wie dacht dat springkastelen enkel voor kinderen zijn, heeft het bij het verkeerde eind. OLA trekt van 27 juni tot 10 september door België met haar Mini Ice Cream Truck en haar springkasteel voor volwassenen: de Bounce & Lick Bar, uniek in zijn soort. De #GoodByeSerious zomertour brengt ‘fun’ voor iedereen, dus niet enkel voor kinderen maar ook voor volwassenen, en dat op onverwachte plaatsen én momenten. Met deze actie nodigt OLA iedereen uit om voor een keer alle remmen serieus los te laten. 

Een knipoog naar de drukke en bij momenten (te) serieuze tijdsgeest van vandaag
Een sprong wagen op de Bounce & Lick Bar, het reuze OLA springkasteel, en er opbotsen tegen gigantische Twisters, Calippo’s, Raketten en Cornetto’s kan deze zomer niet alleen aan de kust maar ook bijvoorbeeld in grote treinstations zoals Antwerpen Centraal en Brussel-Zuid, in Bellewaerde of tijdens de Antwerpse Tall Ships Races. 

De Mini Ice Cream Truck, het grappige ijskarretje, zal onverwacht opduiken in de wandelgangen van grote bedrijven met een ideale snack voor de collega’s op de werkvloer.

‘Onze #GoodByeSerious zomeractie is een ‘serieuze’ knipoog naar de huidige, drukke en bij momenten (te) serieuze tijdsgeest van vandaag. Helpen om af en toe alles gewoon even los te kunnen laten, zoals kinderen dat zo heerlijk kunnen, dat is onze bedoeling.’ aldus Stéphanie Haelterman, Brand Builder Icecream bij Unilever.

Een OLA assortiment over generaties heen
OLA zal tijdens haar GoodByeSerious zomertour vier ijsjes verdelen: de meeste recente Twister, de befaamde Calippo uit de jaren tachtig en de Raket en Cornetto die beide al meer dan 50 jaar overeind blijven. Ijsjes die stuk voor stuk bij heel wat verschillende generaties puur jeugdsentiment betekenen. 

Springen om een ijsje te bemachtigen 
Voor wie een sprong op de Bounce &Lick Bar wil wagen, wordt het springen geblazen tot aan de verhoogde Bar in het  springkasteel. Zij die hoog genoeg springen, worden er beloond met het ijsje van hun keuze.

Dé ultieme fun-ijsjes van 2016:
Raket (9-pack - aanbevolen winkelprijs: 4,29 euro)
Cornetto (6-pack - aanbevolen winkelprijs: 4,19 euro) 
Calippo (5-pack - aanbevolen winkelprijs: 4,35 euro)
Twister (8-pack - aanbevolen winkelprijs: 3,49 euro) 

Ook OLA supportert mee voor onze Rode Duivels en brengt een speciale EK-Raket uit met de Belgische driekleur. (Aanbevolen winkelprijs voor Red Devils Raket 12-pack : 4,99 euro)  

Unilever in de Benelux
Bij Unilever Benelux werken circa 900 mensen. In totaal heeft Unilever in België en Nederland circa 4.000 medewerkers. Dit is inclusief de medewerkers van de vier fabrieken in beide landen, het Corporate Centre in Rotterdam en Unilever Research & Development Vlaardingen (URDV). Deze onderdelen behoren niet tot Unilever Benelux. De markt in Luxemburg wordt vanuit België bediend. Unilever heeft in de Benelux een sterke merkenportefeuille met bekende merken als Amora, Axe, Becel, Ben & Jerry’s, Bertolli, Calvé, Dove, Glorix, Knorr, Lipton, OLA, Rexona, Signal, Sun en Zwitsal. Unilever Benelux heeft een gezamenlijke jaaromzet van ruim € 1,5 miljard en is daarmee de grootste A-merkenfabrikant van consumentengoederen in de Benelux.

Activation

Liedewij Verbiest PR Manager at FAMOUS Relations