Nieuw Belgisch PR-bureau

Storyminers van FAMOUS Relations 'say HI'

Twee jaar na de intrek van creatief bureau FAMOUS, herbergt het Wivina-klooster te Groot-Bijgaarden vandaag ook het onafhankelijke PR-bureau FAMOUS Relations. Het operationele team bestaat uit Liesbeth Pyck (ex-Porter Novelli en FAMOUS), Anne-Cécile Collignon (Ex-wanabe en FAMOUS) en Wim Van der Linden (Ex-FINN, LVTPR & MindShake PR). Met ervaring in zowel corporate communicatie, PR als reclame reikt het niet enkel de hand aan organisaties die een betrouwbaar PR-bureau nodig hebben. FAMOUS Relations daagt organisaties ook uit samen de stap te zetten naar de integratie van marketing, reclame en PR. Een succesformule die zij vandaag niet langer exclusief aan FAMOUS-klanten bieden, maar ook openstellen voor elke organisatie die mee op de kar wil springen.

De stap naar onafhankelijk

FAMOUS Relations is een logische volgende stap in de weg die PR de afgelopen jaren heeft afgelegd binnen creatief bureau FAMOUS. Marc Fauconnier, CEO bij FAMOUS: 'Campagnes met een geïntegreerde PR-aanpak werden successen, de vraag naar méér volgde vanzelf. In slechts enkele jaren werd PR een volwaardig onderdeel van communicatieplannen voor onze klanten. Toch merkten we dat binnen de wereld van PR andere regels en een eigen aanpak gelden. PR heeft nood aan een eigen mini-biotoop waarin het zich volledig kan ontwikkelen. Daarom besloten Liesbeth Pyck en ikzelf een nieuw bureau op te richten met de ambitie de registers van het PR-speelveld volledig open te trekken."  

Multidisciplinaire aanpak  

Liesbeth Pyck, mede-oprichter en zaakvoerder van FAMOUS Relations: "We hebben vandaag alle talent in huis om klanten een uitgebreid dienstenpakket te kunnen bieden. Denk aan persrelaties, crisiscommunicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR en product launches. Bovendien hebben we jarenlange ervaring in geïntegreerde campagnes waarbij we PR aligneren met andere communicatiedisciplines. Een formule die werkt. Dat bleek destijds al uit een lange reeks successen voor onder meer De Lijn, Delta Lloyd, Securitas, GAIA, Missing Children Europe en Orde van Vlaamse Balies. We zouden het dan ook fijn vinden onze ervaring in de toekomst ook te kunnen delen met organisaties die niet noodzakelijk gelinkt zijn aan creatief bureau FAMOUS." 

Als onafhankelijk bureau maakte FAMOUS Relations afgelopen maanden alvast een vliegende start met succesvolle PR-campagnes voor onder meer Vittel, Embracelet, WWF (tijgercampagne), Vandemoortele en Missing Children Europe.

Storymining: waardevolle verhalen als fundament

Verhalen die nauw aansluiten bij het DNA van een organisatie helpen een reputatie te bouwen en te behouden. Bij FAMOUS Relations zijn PR-consultants dan ook in eerste instantie storyminers. Zij geloven dat in elke organisatie en in elk merk een verhaal zit verscholen dat mensen willen horen en delen. De storyminers van FAMOUS Relations helpen organisaties hun verborgen, meest waardevolle verhalen te ontginnen om ze vervolgens te vertalen op maat van influencers zoals journalisten en bloggers en tot hapklare content die organisaties kunnen uitspelen op hun eigen kanalen. En dat zelfs de sterkste verhalen soms nood hebben aan een creatieve vertaling om opgemerkt te worden in een wereld waarbij men strijdt om aandacht: dat spreekt voor zich!

Contacteer ons
Over Famous Relations

'FAMOUS Relations’ is een Belgisch PR-agentschap, gevestigd in het historische Wivina-klooster in Groot-Bijgaarden. Het biedt een brede waaier van diensten aan, waaronder persrelaties, crisis communicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR, campagne PR,…  Voor FAMOUS Relations vormt het vertellen van een goed verhaal het fundament van PR. Hun PR-consultants zijn in eerste instantie storyminers. 

FAMOUS Relations helpt organisaties hun verborgen, meest waardevolle verhalen te ontginnen. Verhalen die influencers zoals journalisten en bloggers inspireren maar ook leiden tot hapklare content die organisaties kunnen uitspelen op hun eigen kanalen. FAMOUS Relations werkt voor klanten zoals Dove, Signal, Coca-Cola, Alken-Maes, NN, Unilever, FISA, Orde van Vlaamse Balies, Veritas, Cores Development, Waeg,…

Famous Relations
Hendrik Placestraat 43a
1702 Groot-Bijgaarden