Magnum lanceert jouw favoriete guilty pleasure in een nieuw formaat

Vrijdag 28 april 2017 — De lente is in het land en wat is er nu leuker dan genieten van een heerlijk ijsje op die eerste zonnige dagen? Helaas kan het weer in België nogal wisselvallig zijn. Gelukkig is het minstens even gezellig om onder een dekentje te kruipen en daar te genieten van jouw ijsje. Daarom breidt Magnum haar gamma uit door de 3 favoriete Magnum smaken (classic, almond en white) in een nieuw krakend jasje te steken.

Magnum Pints is een nieuw Magnum formaat voor geplande verwenmomentjes. Met dit nieuwe formaat kan je nu op nog meer gelegenheden genieten van je favoriete ijsje. Elke pot is gevuld met heerlijk Magnum vanille-ijs en grote stukken chocolade die omhuld zijn met een krakende laag Magnum chocolade. Ervaar de frisheid, kraak de overheerlijke chocolade en geniet van deze zoete smaaksensatie. Pure verwennerij voor al jouw zintuigen!

Beleef de unieke ervaring om deze pint te kraken en geniet van de unieke Magnum smaaksensatie. Om optimaal van de pint te kunnen genieten, wordt er aanbevolen 10 minuten te wachten alvorens de pint te ‘kraken’ en op te eten.  

De drie pints zijn vanaf nu verkrijgbaar in alle winkels. De aanbevolen winkelprijs bedraagt €5,46.

Over Unilever Benelux

Bij Unilever Benelux werken circa 900 mensen. In totaal heeft Unilever in België en Nederland circa 3.800 medewerkers. Dit is inclusief de medewerkers van de vier fabrieken in beide landen, het Corporate Centre in Rotterdam en Unilever Research & Development Vlaardingen (URDV). Deze onderdelen behoren niet tot Unilever Benelux. De markt in Luxemburg wordt vanuit België bediend. Unilever heeft in de Benelux een sterke merkenportefeuille met bekende merken als Amora, Axe, Becel, Ben & Jerry’s, Bertolli, Calvé, Dove, Glorix, Knorr, Lipton, OLA, Rexona, Signal, Sun en Zwitsal. Unilever Benelux heeft een gezamenlijke jaaromzet van ruim € 1,5 miljard en is daarmee de grootste A-merkenfabrikant van consumentengoederen in de Benelux.

Over Magnum Benelux

Magnum werd in 1989 op de markt gebracht en was het eerste ijsje met chocoladelaag dat exclusief gericht is op volwassenen. Vandaag de dag is Magnum een van de belangrijkste ijsmerken ter wereld en het grootste ijsmerk van Unilever. Jaarlijks worden er wereldwijd een miljard Magnums verkocht. In België is Magnum de referentie onder de frisco’s. Magnum is bekend voor zijn chocolade- en ijs varianten, maar ook voor de jaarlijkse innovaties. Het Magnum-assortiment bestaat uit een scala aan producten, waaronder de Magnum Classic, Magnum White, Magnum Almond en vele andere varianten met natuurlijk de 2017 innovaties. Als kleine verwennerij voor na het eten zijn er de Magnum Mini's.