MAGNUM EN UBER SMELTEN DEZE ZOMER SAMEN VOOR HEMELSE VERWENDAG OP 15 JULI

Magnum en Uber zamelen geld in voor Vacances Pour Tous door onweerstaanbare thuisleveringen

Magnum, de pionier op vlak van smakelijk plezier, kondigde vandaag zijn partnership met Uber aan. Samen zullen zij wereldwijd een zomers topproduct leveren, ter gelegenheid van Uber’s jaarlijkse #UberIceCream dag op vrijdag 15 juli. Deze actie wordt dé gelegenheid voor de Brusselaars om Vacances Pour Tous te steunen, en dat door simpelweg Magnum aan huis te laten leveren. 

De samenwerking tussen Magnum en Uber wordt de meest goddelijke belevenis aan huis die Brussel ooit heeft mogen proeven. Op 15 juli kunnen Uber-gebruikers via een app vier heerlijke Magnum-ijsjes bestellen. Waar je ook bent, voor 5 euro geniet je samen met je vrienden van een hemelse Magnum.

Magnum staat bekend om haar dubbel plezier. Het wordt mogelijk om met wie dan ook, waar dan ook het plezier van een Uber Ice Cream te delen. Nood aan verkoeling op een drukke werkdag of op een zwoele zomeravond? In één vingerknip levert Uber Ice Cream jou een Magnum aan huis. Ook Brusselaars kunnen de Uber-app gebruiken en samen hun plezier delen. Door te bestellen via de Uber-app steunt de gebruiker tegelijkertijd het goede doel Vacances Pour Tous. Al het geld dat met deze actie wordt verzameld gaat integraal naar Vacances Pour Tous.

Samen zorgen Uber Ice Cream en Magnum voor een hemelse verwendag op 15 juli. Een verwendag die plaatsvindt in 6 continenten, 30 landen en in meer dan 100 deelnemende steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Parijs, Berlijn en Londen. Ook in Brussel is de Magnum Double Caramel, Magnum Double Chocolate, Magnum Almond en Magnum Classic te koop voor 5 euro. Doe mee met deze globale ijservaring en deel je beelden met de hashtags #UberIceCream #MagnumBelgium #VacancesPourTous. Vanaf vrijdag is het mogelijk Uber Ice Cream te bestellen. De voorraad is echter beperkt. Vroeg deelnemen is dus de boodschap!

Hoe het werkt:

  • Open de Uber applicatie op donderdag 15 juli tussen 12u en 17u
  • Bepaal de locatie waar je het ijs wilt laten leveren  
  • Ga verder door de Ice Cream optie in de app naar rechts te swipen. Wanneer er een Uber-voertuig beschikbaar is, zal je erg snel van je dessert kunnen genieten

 

##Einde persbericht##

Voor meer informatie en beelden neem contact op met:

Liedewij Verbiest

FAMOUS Relations

0471 72 41 57

Liedewij.Verbiest@famousrelations.be

 

 

Over Vacances Pour Tous

Naast de professionele re-integratie met het OCMW en kindertehuizen biedt Vacances pour Tous vakantiemogelijkheden aan kansarme kinderen door hen bij te staan in hun dagelijkse, emotionele en sociale leven. Vrijwilligerswerk, een luisterend oog, uitwisselingen, enthousiasme en reflectie zijn zeer belangrijke principes voor Vacances pour Tous. Meer informatie vindt u op http://www.vpt.be/

Over Magnum

Magnum werd in 1989 op de markt gebracht en was het eerste ijsje met chocoladelaag dat exclusief gericht is op volwassenen. Vandaag de dag is Magnum een van de belangrijkste ijsmerken ter wereld en het grootste ijsmerk van Unilever. Jaarlijks worden er wereldwijd een miljard Magnums verkocht. In België is Magnum de referentie onder de frisco’s. Magnum is bekend voor zijn chocolade- en ijs varianten, maar ook voor de jaarlijkse innovaties. Het Magnum-assortiment bestaat uit een scala aan producten, waaronder de Magnum Classic, Magnum White, Magnum Almond, Magnum Pink en vele andere varianten met natuurlijk de 2016 innovaties. Als kleine verwennerij voor na het eten zijn er de Magnum Mini's.

Over Unilever Benelux

Bij Unilever Benelux werken circa 900 mensen. In totaal heeft Unilever in België en Nederland circa 4.000 medewerkers. Dit is inclusief de medewerkers van de vier fabrieken in beide landen, het Corporate Centre in Rotterdam en Unilever Research & Development Vlaardingen (URDV). Deze onderdelen behoren niet tot Unilever Benelux. De markt in Luxemburg wordt vanuit België bediend. Unilever heeft in de Benelux een sterke merkenportefeuille met bekende merken als Amora, Axe, Becel, Ben & Jerry’s, Bertolli, Calvé, Dove, Glorix, Knorr, Lipton, OLA, Rexona, Signal, Sun en Zwitsal. Unilever Benelux heeft een gezamenlijke jaaromzet van ruim € 1,5 miljard en is daarmee de grootste A-merkenfabrikant van consumentengoederen in de Benelux.

Contacteer ons
Liedewij Verbiest PR Manager, FAMOUS Relations
Liedewij Verbiest PR Manager, FAMOUS Relations
Over Famous Relations

'FAMOUS Relations’ is een Belgisch PR-agentschap, gevestigd in het historische Wivina-klooster in Groot-Bijgaarden. Het biedt een brede waaier van diensten aan, waaronder persrelaties, crisis communicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR, campagne PR,…  Voor FAMOUS Relations vormt het vertellen van een goed verhaal het fundament van PR. Hun PR-consultants zijn in eerste instantie storyminers. 

FAMOUS Relations helpt organisaties hun verborgen, meest waardevolle verhalen te ontginnen. Verhalen die influencers zoals journalisten en bloggers inspireren maar ook leiden tot hapklare content die organisaties kunnen uitspelen op hun eigen kanalen. FAMOUS Relations werkt voor klanten zoals Dove, Signal, Coca-Cola, Alken-Maes, NN, Unilever, FISA, Orde van Vlaamse Balies, Veritas, Cores Development, Waeg,…

Famous Relations
Hendrik Placestraat 43a
1702 Groot-Bijgaarden