“Magnum Double Pleasure Bar” arriveert in Antwerpen en brengt Antwerpse koekjes mee

Morgen verwelkomt Antwerpen de "Magnum Double Pleasure Bar". Met de zomer voor de deur lanceert Magnum haar gamma van drie nieuwe Magnum Double’s. Smaakvolle Magnum ijsjes samengesteld uit twee lagen heerlijke chocolade voor dubbel zoveel plezier. Met tussen beide lagen chocolade een toets van chocolade, pindakaas of karamel, voor ieder wat wils dus.

Een nieuw Magnum gamma is plezant. Een eigen custom made Magnum samenstellen is nog plezanter. Na de aftrap van de Magnum Double Pleasure Bar op het Brusselse Flageyplein wordt Bocadero in Antwerpen the next place to be deze zomer om het beest in u los te laten en in alle vrijheid uw gepersonaliseerde ijsje samen te stellen. U kiest er zelf de ingrediënten of proeft een van de drie nieuwe Magnum Double’s. Na Antwerpen ‘strandt’ de Magnum Double Pleasure Bar uiteindelijk aan de Belgische kust.

Dare to go Belgian… met Tatiana Silva!

Magnum biedt de mogelijkheid om een eigen Magnum samen te stellen met onder andere heerlijke Belgische ingrediënten. De gereputeerde Belgische chocolade, natuurlijk, verse aardbeien coulis, kletskoppen of speculaas. Speciaal voor deze Antwerpse editie biedt Magnum ook de extra topping met Antwerpse koekjes aan. Daarnaast tracht Magnum ook te verrassen met ingrediënten zoals het bekende snoep dat knettert in je mond. Voor een heerlijk vleugje nostalgie.

Tatiana Silva stelde bij de kick-off in Brussel haar gedroomde Magnum voor. Een heerlijk exemplaar dat ook in Antwerpen kan worden geproefd. Ze koos voor de kracht van Belgische chocolade en de zachtheid van speculaas. ‘Tatiana was een evidente keuze toen we nadachten over onze ambassadrice voor "Dare to go Double”. Het is een vrouw met karakter die alle facetten van haar persoonlijkheid inzet. Zij wisselt een glamoureuze look voor haar tv-optredens en fotoshoots af met een 100% natuurlijke uitstraling wanneer ze zich inzet voor verenigingen of humanitaire projecten’, vertelt Hélène Esser, Brand Manager Magnum België.

Voor een echte levensgenieter als Tatiana was het een groot plezier om haar volledig gepersonaliseerde Magnum met Belgische toets te creëren, het België dat haar zo nauw aan het hart ligt. ‘Me vragen om het ijsje van mijn dromen te creëren met Belgische ingrediënten! Hoe zou ik dat kunnen weigeren? Uit alle voorgestelde ingrediënten koos ik ervoor mijn Magnum samen te stellen met zwarte chocolade en speculaas, twee Belgische smaken bij uitstek. Contrasterende smaken ook, die harmonieus samen gaan, wanneer je ze bij elkaar brengt. Bezoekers van de Magnum Double Pleasure Bar kunnen er nog toppings aan toevoegen indien ze dat willen. Persoonlijk ben ik gezwicht voor de verse aardbeien coulis en witte chocolade krullen voor de échte levensgenieters onder ons’, zegt de flamboyante Belgische.

Praktische informatie

Van 18/6/16 tot 3/7/16 : Magnum Double Pleasure Bar @ Bocadero (Rijnkaai 150), Antwerpen
Van 9/7/16 tot 24/7/16 : Magnum Double Pleasure Bar @ Belgische kust
Meer informatie over de Magnum Double Pleasure Bar vindt u op www.mymagnum.be.

Unilever in de Benelux

Bij Unilever Benelux werken circa 900 mensen. In totaal heeft Unilever in België en Nederland circa 4.000 medewerkers. Dit is inclusief de medewerkers van de vier fabrieken in beide landen, het Corporate Centre in Rotterdam en Unilever Research & Development Vlaardingen (URDV). Deze onderdelen behoren niet tot Unilever Benelux. De markt in Luxemburg wordt vanuit België bediend. Unilever heeft in de Benelux een sterke merkenportefeuille met bekende merken als Amora, Axe, Becel, Ben & Jerry’s, Bertolli, Calvé, Dove, Glorix, Knorr, Lipton, OLA, Rexona, Signal, Sun en Zwitsal. Unilever Benelux heeft een gezamenlijke jaaromzet van ruim € 1,5 miljard en is daarmee de grootste A-merkenfabrikant van consumentengoederen in de Benelux.

Magnum Benelux

Magnum werd in 1989 op de markt gebracht en was het eerste ijsje met chocoladelaag dat exclusief gericht is op volwassenen. Vandaag de dag is Magnum een van de belangrijkste ijsmerken ter wereld en het grootste ijsmerk van Unilever. Jaarlijks worden er wereldwijd een miljard Magnums verkocht. In België is Magnum de referentie onder de frisco’s. Magnum is bekend voor zijn chocolade- en ijs varianten, maar ook voor de jaarlijkse innovaties. Het Magnum-assortiment bestaat uit een scala aan producten, waaronder de Magnum Classic, Magnum White, Magnum Almond, Magnum Pink en vele andere varianten met natuurlijk de 2016 innovaties. Als kleine verwennerij voor na het eten zijn er de Magnum Mini's.

Contacteer ons
Over Famous Relations

'FAMOUS Relations’ is een Belgisch PR-agentschap, gevestigd in het historische Wivina-klooster in Groot-Bijgaarden. Het biedt een brede waaier van diensten aan, waaronder persrelaties, crisis communicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR, campagne PR,…  Voor FAMOUS Relations vormt het vertellen van een goed verhaal het fundament van PR. Hun PR-consultants zijn in eerste instantie storyminers. 

FAMOUS Relations helpt organisaties hun verborgen, meest waardevolle verhalen te ontginnen. Verhalen die influencers zoals journalisten en bloggers inspireren maar ook leiden tot hapklare content die organisaties kunnen uitspelen op hun eigen kanalen. FAMOUS Relations werkt voor klanten zoals Dove, Signal, Coca-Cola, Alken-Maes, NN, Unilever, FISA, Orde van Vlaamse Balies, Veritas, Cores Development, Waeg,…

Famous Relations
Hendrik Placestraat 43a
1702 Groot-Bijgaarden