Little Big Change blijft het leven van ouders makkelijker maken en onthult nieuwigheden

Little Big Change blijft het leven van ouders makkelijker maken en onthult nieuwigheden

Een gloednieuw assortiment verzorgingsproducten voor baby’s en nieuwe betaalmogelijkheden tot groot genoegen van zowel baby’s als ouders

Sinds Little Big Change vorig jaar hun nappies with something to say lanceerde in de BeNeLux is het merk voortdurend bezig met het creëren van innovaties. Het blijft streven naar nieuwe manieren om het leven van ouders eenvoudiger te maken. Vandaag onthult het een gloednieuw assortiment van babyverzorgingsproducten. Het aanbod bestaat uit vier must-haves voor op de verzorgingstafel: ontdek de babydoekjes ‘FRESH’ [1], de 2-in-1 reinigingsgel ‘REBEL’, de luiercrème ‘REVOLUTION’ en ‘MIRACLE’, een liniment op basis van olijfolie. Daarnaast heeft Little Big Change onlangs ook zijn betaalmogelijkheden uitgebreid. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om in alle rust voor je baby te zorgen.

Little Big Change luiers: het comfort van droge billetjes

Voor wie nog niet bekend is met het merk: Little Big Change biedt veilige luiers aan with something to say. Ze zijn uitsluitend verkrijgbaar via een online abonnement en worden geleverd waar en wanneer je maar wilt, hoe vaak je wilt. Little Big Change luiers bieden tot 12 uur bescherming en zijn ongeparfumeerd, chloorvrij en bevatten geen schadelijke stoffen. Zo hebben ze alles te bieden om je baby het comfort van droge billetjes te geven. Daarnaast kleden ze de billetjes van je baby aan met grappige boodschappen die zeggen waar het op staat, letterlijk en figuurlijk. Kies uit opschriften als: OopsHeroNewFragileAttentionPerfectLovePlayStar,TigerSleepyRebel en meer. Kies welk woord het best past bij de stemming van je baby of peuter.

De Fantastic Four: vier onmisbare producten om voor de billetjes van je baby te zorgen!

We moeten er geen doekjes om winden, luiers verversen is niet altijd een pretje. Dankzij Little Big Change moet je geen superheld zijn om te weten welke producten je het best kan gebruiken. Het online luiermerk biedt nu een reeks verzorgingsproducten aan voor baby’s. De producten zijn met zorg gemaakt in Frankrijk [2], om de billetjes van je baby te verwennen. Vier nieuwe aanstekelijke must-haves die ouders het leven makkelijker maken en de huid van hun kind het hele jaar door zo goed mogelijk proberen te beschermen. Op deze manier wordt dagelijkse verzorging zo aangenaam en natuurlijk mogelijk gemaakt!

 • REVOLUTION: een luiercrème met een zoete amandelolie
  Revolutionair. Beter kan je deze crème in de nieuwe huidverzorgingslijn van Little Big Change niet omschrijven. Deze crème biedt een effectieve bescherming tegen luieruitslag en helpt irritatie en roodheid in de luierzone van je peuter te herstellen en verminderen. De luiercrème kan vanaf de geboorte worden gebruikt en bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten zonder parabenen, alcohol, kleurstoffen of parfum, en is dermatologisch getest. Prijs: € 5,90 per 75ml tube, perfect om de roodheid te verjagen gedurende 4 weken.
 •  REBEL: de 2-in-1 reinigingsgel met aloë vera-extracten
  De ‘REBEL’ reinigingsgel reinigt zacht de kwetsbare huid en het fijne haar van de baby, en prikt niet in de ogen. Samengesteld uit 97,7% natuurlijke ingrediënten, zonder parabenen, fenoxyethanol of kleurstoffen, waardoor de huid soepel, zacht en gezuiverd wordt. Het product kan worden gebruikt vanaf de geboorte, is dermatologisch getest en heeft een biologisch certificaat van ECOCERT [3]. Prijs: € 12,90 per fles van 500ml, genoeg om je kleine rebel minstens 4 weken te verwennen. 
 • MIRACLE: liniment op basis van olijfolie
  De ‘MIRACLE’ olie is een absolute multitasker: hij reinigt, verzacht, herstelt en beschermt de billetjes van je baby. Samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten, (zonder parabenen, fenoxyethanol, kleurstoffen of parfum) voorkomt en vermindert deze olie roodheid op de huid. De olie mag gebruikt worden vanaf de geboorte, is dermatologisch getest en heeft een biologisch certificaat van ECOCERT [3]. Prijs: € 12,90 per 500ml fles, genoeg om de billetjes van je baby schoon te maken gedurende 4 weken.
 • FRESH: babydoekjes op basis van natuurlijke cellulosevezels
  Het vierde verzorgingsproduct komt je misschien wel bekend voor. De ‘FRESH’-doekjes, die deel uitmaken van het nieuwe assortiment, zijn ideaal om de billetjes te wassen. Ze zijn doordrenkt met een reinigingslotion die bestaat uit 99% zuiver water en 1% [4] overige ingrediënten om de pH-waarde te regelen en ervoor te zorgen dat de doekjes te allen tijde hygiënisch en veilig blijven. De doekjes zijn dermatologisch getest en goedgekeurd door kinderartsen. Niet te vergeten: de ‘FRESH’-doekjes zijn 100% biologisch afbreekbaar. Ze zijn al enige tijd beschikbaar en zijn nu verkrijgbaar in een nieuwe verpakking. Prijs: € 9 voor 4 pakken van 72 doekjes, ideaal voor alle ‘on-the-go’ luierwissels.

Een levering en betaalmiddel zonder rompslomp

Little Big Change producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via een online abonnement en worden geleverd waar en wanneer je maar wilt, hoe vaak je wilt. En omdat het leven vol onverwachte wendingen zit (zonder zou toch niet leuk zijn?! ;-)), kan je abonnement heel simpel worden gewijzigd of stopgezet. Zelfs de betaling verloopt heel eenvoudig. Little Big Change accepteert nu, naast VISA en Mastercard, ook betalingen via Bancontact, iDEAL en SEPA [5]. Dit maakt het leven gemakkelijker voor ouders, voor wie het dagelijks leven soms een echte race tegen de klok kan zijn, en geeft hen meer tijd voor wat echt belangrijk is: quality time met je kindje.

Laten we zorg dragen voor de planeet waarop je baby zal opgroeien…

Het verzorgen van je baby betekent ook het verzorgen van de planeet waarop hij of zij zal opgroeien. Hoewel een volledig milieuneutrale luier niet bestaat, wil Little Big Change zo veel mogelijk bijdragen aan de bescherming van het milieu en neemt deze missie dan ook ter harte:

 • De fabriek maakt gebruik van 100% hernieuwbare energie.
 • De verzorgingsproducten bestaan hoofdzakelijk uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
 • De verpakking van de luiers is OK BIOBASED [6]. Ze is gemaakt van 40% tot 60% hernieuwbare grondstoffen en draagt bij tot de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen.
 • De box is FSC-gecertificeerd [7] en is 100% biologisch afbreekbaar.
 • De cellulosepulp van de luier en de luierbroekjes zijn FSC-gecertificeerd, wat garandeert dat de gebruikte cellulose afkomstig is uit goed beheerde bossen en andere gecontroleerde bronnen.
 • En meer… 

De verandering van een baby in een paar cijfers:

 • Een baby draagt gemiddeld 900 dagen luiers,
 • Dat zijn ongeveer 4.000 luiers,
 • Voor een bedrag van € 2.000,
 • Ouders verversen in 3 jaar tijd tussen de 3.950 en 4.870 keer de luier van hun baby,
 • Gemiddeld draagt een baby 22 uur per dag een luier.

[1] De 'FRESH'-doekjes is het enige product in het nieuwe assortiment van Little Big Change dat al bekend is bij het grote publiek. Ze zijn nu verkrijgbaar in een nieuwe verpakking.

[2] Met uitzondering van de ‘FRESH’-doekjes die in Duitsland worden geproduceerd.

[3] ECOCERT is een door de Franse staat erkend controle- en certificeringsorgaan, met als belangrijkste taak producten certificeren die de strikte naleving van teelt, verpakking, kwaliteit, oorsprong en traceerbaarheidsprocedures garandeert (bio-secure.fr).

[4] In deze 1% zitten veel ingewikkelde woorden, maar 0% gevaar voor de baby: water, natriumbenzoaat, natriumcitraat, myristamidopropyl, PG-dimoniumchloridefosfaat, citroenzuur en natriumgluconaat.

[5] SEPA (Single Euro Payments Area) is een gemeenschappelijke eurobetalingsruimte die tot doel heeft bankoverschrijvingen en automatische incasso's te vereenvoudigen.

[6] FSC & OKBiobased : https://www.little-big-change.com/certifications.

[7] Forest Stewardship Council : https://fsc.org/en.

Over Little Big Change
Little Big Change is de jongste telg van de Ontex-groep, sinds 40 jaar marktleider in de productie van hygiëneproducten voor baby’s, maar ook voor hun ouders en grootouders. De producten worden in meer dan 110 landen verdeeld via toonaangevende retailmerken, maar ook via eigen merken zoals Little Big Change. Ontex is een echte expert in babyluiers. En dat mag niet verbazen want ze produceren ze al tientallen jaren, met als doel u steeds meer innovatie, kwaliteit en veiligheid te bieden. Na reeds zovele jaren de babybilletjes te hebben verwend, kan Ontex u vandaag gezonde luiers aanbieden tegen de beste prijs en volledig via intern beheer: onderzoek, ontwikkeling, productie, levering…vanaf het ontwerp tot op de luiertafel! Enkel de verschoning zelf laten we aan u over.

 

Over Famous Relations

'FAMOUS Relations’ is een Belgisch PR-agentschap, gevestigd in het historische Wivina-klooster in Groot-Bijgaarden. Het biedt een brede waaier van diensten aan, waaronder persrelaties, crisis communicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR, campagne PR,…  Voor FAMOUS Relations vormt het vertellen van een goed verhaal het fundament van PR. Hun PR-consultants zijn in eerste instantie storyminers. 

FAMOUS Relations helpt organisaties hun verborgen, meest waardevolle verhalen te ontginnen. Verhalen die influencers zoals journalisten en bloggers inspireren maar ook leiden tot hapklare content die organisaties kunnen uitspelen op hun eigen kanalen. FAMOUS Relations werkt voor klanten zoals Coca-Cola, Alken-Maes, NN, Garmin, Orde van Vlaamse Balies, Veritas, Cores Development, Waeg,…

Famous Relations
Hendrik Placestraat 43a
1702 Groot-Bijgaarden