Katy Perry en Coca-Cola starten samen een nieuw muzikaal project met een boodschap van hoop en optimisme

Katy Perry en Coca-Cola starten samen een nieuw muzikaal project met een boodschap van hoop en optimisme

Katy Perry's 'Resilient' feat. Aitana (Tiësto Remix) vandaag uitgebracht - lied wordt in première begeleid door 'Open To Better' film

Brussel, 17 november 2020 - Coca-Cola en Katy Perry hebben vandaag een nieuw muzikaal project gelanceerd met een positieve boodschap voor de wereld. De twee wereldwijde iconen hebben de krachten gebundeld voor een remix van het nummer 'Resilient', wat veerkrachtig betekent en afkomstig is van het nieuwe album Smile van Katy Perry. De remix, een positief en inclusief nummer, is tot stand gekomen in samenwerking met DJ en producer Tiësto en de vocals van zangeres en rijzende ster Aitana. Het nummer werd vorige week vrijdag, 13 november, voor het eerst gespeeld op BBC Radio 1's 'Best New Pop'. 'Resilient' feat. Aitana (Tiësto Remix) is hier te beluisteren. De bijbehorende film 'Resilient' feat. Aitana (Tiësto Remix) – Open To Better – gaat vandaag in première en is geregisseerd door Chloe Wallace. De film past helemaal binnen de positieve uitstraling en optimistische boodschap van Coca-Cola om meer open te zijn.

'Resilient' feat. Aitana (Tiësto Remix) - Première van de clip 'Open to Better'

Katy Perry legt uit: “Voor mij draait deze boodschap om het overkomen van uitdagingen. Het nummer ‘Resilient’ sluit daar wat mij betreft perfect op aan, omdat veerkrachtig zijn betekent: opstaan wanneer je bent gevallen, groeien na een mislukking en die uitdaging overwinnen. De eenheid die Aitana in het nummer heeft gebracht is geweldig. Doordat ze het belang van veerkracht als groep laat zien, zet zij de boodschap kracht bij. Het gaat niet altijd alleen om persoonlijke groei, maar nog meer dan dat om gezamenlijke groei!”

Walter Susini, Europe Head of Marketing: “Coca-Cola zet zich al 136 jaar in voor het samenbrengen van mensen wereldwijd. In reactie op de huidige crisis hebben we 'Open'  gelanceerd. Met deze campagne laten we zien hoe de wereld is veranderd en tonen we extra waardering voor dingen die voorheen eigenlijk voor lief werden genomen. Nu het einde van 2020 in zicht komt, vinden wij het tijd om samen met Katy Perry een positieve en opbeurende boodschap te brengen, met name voor de jongere generatie. Door de lockdown hebben jonge mensen veel belangrijke momenten moeten missen, van bijvoorbeeld hun diploma-uitreiking tot het gewoon gezellig samenzijn met vrienden. We dragen dit nummer dan ook aan hen op."

Door de lockdown hebben jonge mensen veel belangrijke momenten moeten missen, van bijvoorbeeld hun diploma-uitreiking tot het gewoon gezellig samenzijn met vrienden. We dragen dit nummer dan ook aan hen op.” - Walter Susini

Tiësto reageert: "Of het nu met mijn muziek of live optredens is, het creëren van feel good en optimistische momenten is mijn passie! De kans om de krachten te bundelen met Katy Perry en Aitana voor dit project met Coca-Cola is fantastisch - onze missie met dit nummer is om zoveel mogelijk optimisme en geluk in de wereld te brengen, zeker in deze tijden."

“Samen met Katy Perry aan een nummer werken, was een droom die uitkwam!", aldus Aitana. " En ook de geweldige Tiësto en de visie van Coca-Cola zijn essentieel geweest in dit project. Ik hoop dat we met deze nieuwe versie van 'Resilient' wat positiviteit kunnen brengen voor iedereen die voor een uitdaging staat, groot of klein."

Het nummer wordt vandaag uitgebracht en kan hier worden beluisterd.  

Ga naar http://katy.to/resilientofficialPR om 'Resilient' feat. Aitana (Tiësto Remix) –  Open to Better te bekijken.

https://www.instagram.com/cocacolabelgium/

https://www.facebook.com/cocacolabelgium

‘Coca-Cola’ is een geregistreerd handelsmerk van The Coca-Cola Company.

Contactgegevens:

Voor bijkomende vragen kan je contact opnemen met:

 

OVER KATY PERRY

Katy Perry's debuutalbum 'One of the Boys' werd in 2008 uitgebracht door Capitol Records nadat ze in 2007 bij het label had getekend. Met haar tweede album 'Teenage Dream' uit 2010 kreeg ze definitief de status van superster. Ze is de enige vrouwelijke artiest met vijf nummer 1-hits afkomstig van hetzelfde album in de Billboard Hot 100: 'California Gurls', 'Teenage Dream', 'Firework', 'E.T.' en 'Last Friday Night'. Haar album PRISM uit 2013 kwam binnen op nummer 1 op iTunes in 100 landen. Wereldwijd heeft ze zo'n 15 miljoen albums verkocht. Katy is de eerste artiest met drie RIAA Digital Single Diamond Awards op haar naam, dankzij de singles 'Roar', 'Firework' en 'Dark Horse' die elk de grens van 10 miljoen verkopen en streams overschreden. Katy is een van de slechts vijf artiesten ooit die 100 miljoen exemplaren van hun digitale singles hebben verkocht, en de eerste artiest van Capitol Records met RIAA 100 Million Certified Songs.

Haar vierde studioalbum WITNESS kwam op nummer 1 binnen in de Billboard Top 200 en op nummer 1 op iTunes in 46 landen. Haar single 'Chained to the Rhythm' werd tweemaal platina met ruim 1,75 miljard streams over de hele wereld. De bijbehorende clip werd de meest bekeken video op VEVO van een vrouwelijk artiest. Wereldwijd is het nummer in totaal meer dan 6,5 miljard keer gestreamd en het aantal verkochte albumexemplaren bedraagt 4 miljoen.

Haar single 'Never Really Over' uit de zomer van 2019 is afkomstig van haar laatste album SMILE en werd bij lancering het meest gestreamd van alle nummers uit haar carrière. Van SMILE zijn inmiddels 1,25 miljoen exemplaren verkocht en het album is zo'n 2 miljard keer gestreamd.

In haar 12 jaar bij Capitol is haar muziek in totaal 50 miljard keer gestreamd en heeft ze 47,5 miljoen album-equivalent units en 135 miljoen nummers verkocht. Ze was de eerste die de grens van 100 miljoen volgers op Twitter bereikte. Haar optreden tijdens de Super Bowl van 2015 werd het hoogste gewaardeerd van alle edities van het evenement. Katy was de eerste vrouwelijke artiest met vier video's die elk meer dan een miljard keer bekeken werden. Haar video's voor 'Firework', 'Last Friday Night' en 'Bon Appetit' zijn meer dan een miljard keer bekeken, en 'Dark Horse' heeft de grens van twee miljard overschreden. 'Roar' is nu drie miljard keer bekeken.

Katy is niet alleen een van de best verkopende artiesten ooit, maar zet zich ook in voor vele goede doelen. In 2013 werd Katy benoemd tot UNICEF Goodwill Ambassador naar aanleiding van haar inzet voor het verbeteren van de leefomstandigheden van kinderen over de hele wereld. Katy zet haar krachtige stem in voor de rechten van kinderen en ter ondersteuning van de missie van UNICEF, dat ieder kind recht heeft op gezondheid, onderwijs, gelijkheid en veiligheid. Daarvoor heeft ze reizen gemaakt naar bijvoorbeeld Vietnam en Madagaskar, om aandacht te vragen voor kwetsbare kinderen, meisjes meer kansen te geven en jongeren met hiv en aids te steunen. Ook bracht ze het werk van UNICEF onder de aandacht. In 2016 ontving ze de Audrey Hepburn Humanitarian Award.

Katy is ook voorvechter van de rechten van de LHBTIQ+ gemeenschap. Ze heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor haar werk, waaronder de Trevor Project's Hero Award in 2012, de National Equality Award van de Human Rights Campaign in 2017 en de Award of Courage van amfAR in 2018. Ze heeft daarnaast bij verschillende evenementen opgetreden om geld in te zamelen voor de strijd tegen hiv en aids, waaronder het Life Ball van 2009 en het amfAR Cannes Gala in 2016.

OVER TIËSTO

Tiësto is een Grammy® Award-winnende en platina-gecertificeerde artiest. De DJ en producer is de enige artiest ooit die de titels 'The Greatest DJ of All Time' volgens Mixmag, '#1 DJ' volgens Rolling Stone en 'The Godfather of EDM' volgens Billboard droeg. Tiësto is het voorbeeld van succes in de hedendaagse dancewereld, met underground dancehits, een prestigieus contract in Las Vegas en diverse crossover-successen. En Tiësto zou Tiësto niet zijn als hij zich niet continu zou verbreden naar andere genres. Met meer dan 36 miljoen verkochte albums, acht miljard streams en een sociaal platform met een publiek van meer dan 30 miljoen fans over de hele wereld, blijft hij een revolutie teweegbrengen in het dancemuzieklandschap. Tiësto's nieuwe single 'The Business', zijn eerste release bij Atlantic Records, voerde de hitlijsten over de hele wereld aan en werd in de eerste weken wereldwijd meer dan 35 miljoen keer gestreamd.

OVER AITANA

2020 was een goed jaar voor de 21-jarige Spaanse zangeres Aitana. Bij de MTV Europe Music Awards was ze genomineerd voor Beste Spaanse artiest, en heeft zich definitief gevestigd als nieuwe Spaanse superster dankzij haar vier nominaties voor de LOS40 Music Awards 2020 (in de categorieën Beste artiest, Beste nummer (tweemaal!) en Beste muziekvideo) en voor de komende 21e editie van de Latin GRAMMY Awards in de categorie Beste vocale popalbum.

Aitana heeft inmiddels drie nummer 1-hits, een nummer 1-album en ruim 1,8 miljard streams op haar naam staan. Daarmee werd ze in 2019 de best verkopende vrouwelijke artiest van Spanje en ontving ze haar nominatie voor Beste nieuwe artiest bij de 20e editie van de Latin GRAMMY Awards.

Aitana heeft al samengewerkt met alle grote namen in de Spaanstalige muziekwereld, zoals Sebastian Yatra, Danna Paola, Morat en Lele Pons. Met haar nieuwe album dat in 2020 uitkomt, zal Aitana ongetwijfeld een nog groter wereldwijd publiek gaan bereiken.

OVER COCA-COLA IN BELGIË EN LUXEMBURG

‘Coca-Cola’ bestaat in België en Luxemburg uit twee bedrijven. Coca-Cola Services maakt deel uit van The Coca-Cola Company groep. The Coca-Cola Company en haar filialen zijn eigenaar van de merken. Zij staan in voor de consumentenmarketing en het basisconcentraat voor de drankjes dat verkocht wordt aan Coca-Cola European Partners in België en Luxemburg, dochtermaatschappijen van Coca-Cola European Partners plc (CCEP). CCEP in België en Luxemburg produceert, verdeelt en/of verkoopt Coca-Cola, Fanta, Sprite, Aquarius, Minute Maid, Nordic Mist, Chaudfontaine, FÏNLEY, Fuze Tea, Appletiser, POMS, Hawai, CHAQWA, Tropico, Rosport*, Rosport Pom’s*, Monster*, Capri-Sun*en Nalu*. Deze merken zijn samen goed voor meer dan 11 miljoen consumpties per dag in België. Coca-Cola is voortdurend bezig met het optimaliseren van haar portfolio: van het reduceren van suiker in de dranken tot het introduceren van nieuwe innovatieve producten. Daarnaast werken zij aan het terugdringen van hun impact op het milieu door water terug te geven aan de natuur en recyclage te bevorderen.   
Ga naar 
http://www.cocacolabelgium.be voor meer informatie.  

(*) merken die niet aan de The Coca-Cola Company groep toebehoren.  

 

 

Over Famous Relations

'FAMOUS Relations’ is een Belgisch PR-agentschap, gevestigd in het historische Wivina-klooster in Groot-Bijgaarden. Het biedt een brede waaier van diensten aan, waaronder persrelaties, crisis communicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR, campagne PR,…  Voor FAMOUS Relations vormt het vertellen van een goed verhaal het fundament van PR. Hun PR-consultants zijn in eerste instantie storyminers. 

FAMOUS Relations helpt organisaties hun verborgen, meest waardevolle verhalen te ontginnen. Verhalen die influencers zoals journalisten en bloggers inspireren maar ook leiden tot hapklare content die organisaties kunnen uitspelen op hun eigen kanalen. FAMOUS Relations werkt voor klanten zoals Coca-Cola, Alken-Maes, NN, Garmin, Orde van Vlaamse Balies, Veritas, Cores Development, Waeg,…

Famous Relations
Hendrik Placestraat 43a
1702 Groot-Bijgaarden