IXINA’s keuken van de maand: OXFORD

Dinsdag 20 juni 2017 — Ieder jaar introduceert IXINA stijlvolle keukens die inspelen op de laatste trends. Voor de zomermaand juni is OXFORD de keuken van de maand. Deze prestigieuze keuken straalt luxe, klasse en verfijning uit die onmisbaar zijn in de collectie.

Landelijke keukens zijn tijdloos en populair. Ondanks de nostalgische sfeer zijn deze keukens ook geschikt om te integreren in een modern interieur. Samen met IXINA kan je jouw eigen cottagekeuken laten ontwerpen op basis van jouw wensen.

Less is more

De look van je keukeninterieur wordt grotendeels bepaald door de kleuren. De zijdegrijze kleur van het keukenfront in combinatie met het zwarte granieten werkblad zorgt voor een tijdloze look. De stijlvolle zwart-wit kleuren stralen elegantie uit die teruggrijpt naar de landelijke keukenstijl van de 19e eeuw.

Kenmerken keuken

De open kastmodules en het keukeneiland zijn typische kenmerken voor de landelijke keukens. Deze kasten zijn niet alleen praktisch, maar ogen ook heel mooi. Verder zijn de wijnrekken niet weggestopt, maar zijn ze mooi geïntegreerd in de keuken.

Een andere eigenschap van de landelijke keukens is dat ze gemaakt zijn uit natuurlijke materialen. De fronten zijn gemaakt van echt gelakt hout met groeven die de landelijke stijl benadrukken. Daarbovenop is de keuken uitgerust met een zwart granieten werkblad en verlichting in de kasten. Dat zorgt voor een moderne toets zonder het landelijke gevoel uit het oog te verliezen.

Prestigieuze keuken

De OXFORD keuken is klassevol, geraffineerd en één van de meest prestigieuze keukens van IXINA. Elke keuken is een streling voor het oog en wordt prachtig afgewerkt. Naast de stijl heb je ook de keuze qua materiaal, kleur en apparatuur. Met meer dan 4 000 combinaties levert IXINA keukens voor elke smaak én elk budget.

                       

IXINA in het kort

  • Leider op de Belgische markt wat betreft de verkoop van ingerichte keukens;
  • Bestaat sinds 1971 en beschikt over meer dan 40 jaar ervaring in franchise;
  • Wereldwijd aanwezig in 21 landen met meer dan 200 winkels;
  • 53 franchiseverkooppunten in België;
  • Meer dan 20 000 verkochte keukens in 2016 in België;
  • Een omzet van 145 miljoen euro in 2016 in België;
  • Meer dan 500 verschillende modellen;
  • 600 directe en indirecte jobs in België;
  • Per verkochte keuken plant IXINA 18 bomen in samenwerking met de NGO Kiem des Levens  en dit ter compensatie van de CO2-voetafdruk; de meerderheid van de IXINA-keukens draagt het PEFC-label;
  • Lid van de FBD-groep, Europese leider inzake de distributie van ingerichte keukens via franchise.

 

OVER IXINA

Sinds 1971 is IXINA Belgische marktleider wat betreft de verkoop van ingerichte keukens. Met meer dan 40 jaar franchise-ervaring en 53 franchiseverkooppunten in België beschikt IXINA over meer dan 500 keukenmodellen en stelt het 600 werknemers te werk, zowel direct als indirect. IXINA België maakt deel uit van de FBD-Group, de eerste Europese franchisegroep. IXINA is wereldwijd aanwezig met meer dan 200 winkels in 21 landen. Per verkochte keuken plant IXINA België 18 bomen in Madagascar, in samenwerking met de NGO Kiem des Levens. De meerderheid van de IXINA-keukens dragen het PEFC-label.

 

 

Contacteer ons