IXINA Wommelgem opent zijn deuren

Keukenketen IXINA opent vandaag haar 54ste verkooppunt op de Autolei te Wommelgem. De winkel staat onder de leiding van Kristel Wils (31) en Steven Cortoos (33). De komst van de nieuwe vestiging in Wommelgem zorgt voor drie directe jobs in de winkel zelf en drie indirecte jobs door het aannemen van onafhankelijke installateurs.

Ervaren entrepreneurs
De winkel wordt volgens een franchiseformule uitgebaat door Kristel Wils en Steven Cortoos. Het koppel, woonachtig te Sterrebeek, gaven beiden hun bediendencontract op om samen dit avontuur aan te gaan. Kristel heeft reeds verschillende jaren ervaring als afdelingshoofd in een grote retail organisatie waardoor ze al veel kennis heeft opgedaan met betrekking tot keukens en de bijhorende financiële en operationale processen. Steven stond 10 jaar geleden mee aan de wieg van de uitbouw van een Fleet Management organisatie waar hij de nodige knowhow opdeed om een organisatie uit te bouwen zowel op commercieel als op operationeel vlak.

Samen zorgen zij voor de creatie van drie directe jobs in de winkel zelf. Drie interieurspecialisten kunnen onze klanten met optimaal advies bijstaan. Daarnaast werden er, door de aanwerving van onafhankelijke installateurs, ook drie indirecte jobs gecreëerd.

De franchise-ondernemers dragen bij tot het succes van IXINA. Elk IXINA-verkooppunt is voorzien van een gedreven en een ervaren zelfstandige franchisenemer die werkt volgens de IXINA-filosofie maar zijn team op zijn eigen manier aanstuurt.

“We willen graag dicht bij de klant en onze medewerkers  staan omdat we ervan overtuigd zijn dat een persoonlijke aanpak met een hoge betrokkenheid leidt tot een uitmuntende dienstverlening.” klinkt het bij Kristel Wils.

Sterk team, tevreden klant
Dankzij hun uiteenlopende competenties vormen ze samen een sterk team dat zal worden bijgestaan door drie interieurspecialisten. Omdat het cruciaal is dat de werknemers een degelijke opleiding in de interieursector hebben voorziet IXINA een intensieve opleiding via de IXINA Academy. Op deze manier kunnen ze de klanten bijstaan met optimaal advies en de juiste raadgeving. Daarnaast is de IXINA Academy een manier om op regelmatige basis op de hoogte te blijven van de nieuwste evoluties in de sector, en van de laatste nieuwe werkinstrumenten. Dit alles zorgt ervoor dat elke klant kan genieten van een uitmuntende dienstverlening.

 “Het kopen van een keuken moet een plezier zijn van begin tot eind. Mensen moeten praten over hun positieve ervaring bij IXINA Wommelgem. Dankzij onze uitgebreide dienstverlening streven wij naar 100% klanttevredenheid. ” licht Steven Cortoos nog toe.

Omvang van de winkel
Het gebouw is gelegen op de Autolei 317 te Wommelgem en is makkelijk bereikbaar via het grote rondpunt aan de Wijnegem Shopping Center. De showroom is meer dan 400 vierkante meter groot en telt 16 keukens. Een uitgebreid gamma dus dat in de winkel aan klanten tentoongesteld wordt.  

IXINA WOMMELGEM
Autolei 317
2160 Wommelgem
Tel. 03 353 24 37
E-mail wommelgem@ixina.com

IXINA in het kort

  • Leider op de Belgische markt wat betreft de verkoop van ingerichte keukens;
  • Bestaat sinds 1971 en beschikt over 40 jaar ervaring in franchise;
  • Wereldwijd aanwezig in 16 landen met meer dan 200 winkels;
  • 54 franchise-verkooppunten en 1 pilootwinkel in België;
  • 20.000 verkochte keukens in 2015 in België;
  • Een omzet van 145 miljoen euro in 2015 in België;
  • Meer dan 500 verschillende modellen;
  • Meer dan 500 directe en indirecte jobs in België;
  • Per verkochte keuken plant IXINA 18 bomen in samenwerking met de NGO Kiem des Levens en dit ter compensatie van de CO2-voetafdruk; de meerderheid van de IXINA-keukens draagt het PEFC-label;
  • Lid van de FBD-groep, Europese leider inzake de distributie van ingerichte keukens via franchise. 
Contacteer ons
Over Famous Relations

'FAMOUS Relations’ is een Belgisch PR-agentschap, gevestigd in het historische Wivina-klooster in Groot-Bijgaarden. Het biedt een brede waaier van diensten aan, waaronder persrelaties, crisis communicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR, campagne PR,…  Voor FAMOUS Relations vormt het vertellen van een goed verhaal het fundament van PR. Hun PR-consultants zijn in eerste instantie storyminers. 

FAMOUS Relations helpt organisaties hun verborgen, meest waardevolle verhalen te ontginnen. Verhalen die influencers zoals journalisten en bloggers inspireren maar ook leiden tot hapklare content die organisaties kunnen uitspelen op hun eigen kanalen. FAMOUS Relations werkt voor klanten zoals Dove, Signal, Coca-Cola, Alken-Maes, NN, Unilever, FISA, Orde van Vlaamse Balies, Veritas, Cores Development, Waeg,…

Famous Relations
Hendrik Placestraat 43a
1702 Groot-Bijgaarden