IXINA integreert nieuwe trendkleur brons in zijn VOGUE keuken

Dinsdag 28 maart 2017 — IXINA staat bekend voor zijn ingerichte keukens en keukens op maat binnen het budget van de klant. Ieder jaar introduceert het bedrijf verschillende stijlvolle keukens die inspelen op de laatste trends. Dit jaar verwerkt IXINA de onmisbare kleur brons in zijn nieuwe VOGUE keuken.

De VOGUE keuken bestaat uit hedendaagse bronzen accenten die gecombineerd zijn met zwarte of witte fronten. Deze accenten creëren een chique en moderne look. Naast de kleuren zwart en wit, is dit keukenmodel ook beschikbaar in dertien andere verfijnde kleuren.

Highlights van VOGUE

Het nieuwe keukenmodel is uitgerust met twee opvallende elementen; de LED-verlichting onder het werkblad en de open kastmodules. De LED-verlichting onder het werkblad geeft een moderne look aan de keuken, terwijl de open kastmodules een huiselijke sfeer creëren.

Toegepaste keukentrends 2017

De kleur brons is een warme en natuurlijke kleur die samen met neutrale en heldere tinten een uitnodigende sfeer creëert. In combinatie met de nieuwe zwarte modellen is het een interessante kleur voor een eigentijdse, maar tegelijkertijd ook een traditionele look.

Een andere keukentrend is het integreren van elektrische toestellen in het keukenmeubel. Als resultaat bekomt men dan een gestroomlijnde uitstraling van de keuken. Om deze trend toe te passen biedt IXINA een reeks verschillende types deuren aan die overeenstemmen met de rest van het keukenmeubel, bijvoorbeeld een deur die het effect weergeeft van twee laden om de lijn van de keukendesign te behouden.

Gepersonaliseerde keuken

Deze keuken is in te richten naargelang de eigen smaak van de klant. Die kan namelijk kiezen uit de vijftien kleuren van fronten. Verder kan de klant ook bepalen of hij de toestellen erbij wil hebben, afhankelijk van zijn behoeftes, budget en de functionaliteiten van de apparaten. IXINA verdeelt alle grote merken, de keuze is dus groot.

 

IXINA in het kort

• Leider op de Belgische markt wat betreft de verkoop van ingerichte keukens;
• Bestaat sinds 1971 en beschikt over meer dan 40 jaar ervaring in franchise;
• Wereldwijd aanwezig in 16 landen met meer dan 200 winkels;
• 53 franchise-verkooppunten in België;
• Meer dan 18.000 verkochte keukens in 2016 in België;
• Een omzet van 145 miljoen euro in 2016 in België;
• Meer dan 500 verschillende modellen;
• Meer dan 500 directe en indirecte jobs in België;
•  Per verkochte keuken plant IXINA 18 bomen in samenwerking met de NGO Kiem des Levens  en dit ter compensatie van de CO2-voetafdruk; de meerderheid van de IXINA-keukens draagt het PEFC-label;
• Lid van de FBD-groep, Europese leider inzake de distributie van ingerichte keukens via franchise.

OVER IXINA

Sinds 1971, is IXINA Belgische marktleider wat betreft de verkoop van ingerichte keukens. Met meer dan 40 jaar franchise-ervaring en 53 franchise-verkooppunten in België beschikt IXINA over meer dan 500 keukenmodellen en stelt IXINA meer dan 500 werknemers te werk, zowel direct als indirect. IXINA België maakt deel uit van de FBD-Group, de eerste Europese franchisegroep. IXINA is wereldwijd aanwezig met meer dan 200 winkels in 15 landen. Per verkochte keuken plant IXINA België 18 bomen in Madagascar, in samenwerking met de NGO Kiem des Levens. De meerderheid van de IXINA-keukens dragen het PEFC-label.