Hoe scoorden organisaties afgelopen jaar in de pers?

FAMOUS Relations helpt de analyse maken.

Dinsdag 19 januari 2016 — Voor PR-managers betekent een nieuw jaar vooruitblikken, maar vooral ook analyserend terugblikken op het afgelopen jaar. Meten is vandaag namelijk nog steeds weten. ‘Hoe scoorde uw organisatie het afgelopen jaar in de pers?’ was dan ook dé centrale vraag in de direct mailing dat FAMOUS Relations stuurde naar klanten en prospects. Samen met GoPress bouwde het PR-bureau count-your.famousrelations.be. Een online tool die de volgende twee weken in één oogopslag weergeeft hoe vaak organisaties, CEO’s of woordvoerders in 2015 werden vernoemd op nieuwswebsites en in print media*.

En, omdat kwaliteit nog steeds kwantiteit overstijgt, schenkt FAMOUS Relations één uitgebreide inhoudelijke media-analyse aan de PR-verantwoordelijke met de meest overtuigende Tweet of Facebook-post waarin count-your.famousrelations.be staat vermeld. 

Start counting!
(and sharing)

 

* Deze resultaten zijn afkomstig uit de Gopress-database. Gopress is de online persdatabank en persmonitoringdienst van alle Belgische kranten- en magazineuitgevers toegankelijk op alle desktop- en mobiele toestellen. Gopress omvat ook enkele van de belangrijkste dagbladen uit Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Gopress wordt ondersteund door Mediargus en Pressbanking in opdracht van de Belgische uitgevers Mediahuis, Editions de l'Avenir, IPM, Mediafin, De Persgroep Publishing, Rossel en Roularta Media Group.

Liedewij Verbiest Famous Relations