Het Voedingssalon keert van 13 tot 21 oktober terug voor nog meer culinair plezier

Op 13 oktober wordt het startschot gegeven van de 89ste editie van het Voedingssalon, de grote herfstmarkt van België. Het evenement, dat vorig jaar 106.470 bezoekers trok, zal dit jaar 9 dagen duren en sluit de deuren op 21 oktober. Voor deze nieuwe editie wilden de organisatoren de focus leggen op het hart van het Salon: het eten!

De 89ste editie van het Voedingssalon vindt naar jaarlijkse gewoonte plaats in Brussels Expo, van 13 tot 21 oktober. Voor deze editie wilde FISA, de organisator van het Voedingssalon, de focus nog meer leggen op voeding door meer stands te voorzien en meer culinaire activiteiten aan te bieden.

Met 250 exposanten, verspreid over 35.000m², is het Voedingssalon dé ontmoetingsplaats voor fans van gezellige momenten met een honger naar nieuwe culinaire ontdekkingen.

De hoogtepunten van het Salon? Culinaire demonstraties in het kooktheater door chef-koks Albert Verdeyen en Marc Costers. Albert Verdeyen, bekend bij de Vlaamse televisiekijkers, is een chef-kok uit Brussel die vooral gekend is om zijn "stoemps". De Antwerpse Marc Costers deelt daarnaast zijn passie voor koken aan de hand van trainingen, workshops en kookdemonstraties. Enkele andere niet te missen activiteiten zijn onder andere de kookworkshops, een festival van 14 food trucks dat georganiseerd wordt in de Patio en begeleid wordt door ontspannende muziek, een dorp met ambachtslieden vol smakelijke verrassingen, het klassieke maar onmisbare Belgische kampioenschap van de bakkers in opleiding door Aspirant Baker, het Hoppepaleis voor bierliefhebbers, de Braziliaanse bar met zijn beroemde mojito's en caipirinhas en tot slot de jaarlijkse aanwezigheid van de kappersschool, die dit jaar vergezeld wordt van leerlingen van de make-up school.

Naast die troeven, zal het Voedingssalon ons dit jaar ook laten reizen: de bezoekers worden uitgenodigd op een ware wereldreis via verschillende kraampjes die specialiteiten uit Japan, Vietnam, Marokko en nog verschillende andere landen aanbieden. De honger van de Belgen naar exotische gerechten zal dus volledig bevredigd worden.

Kortom, deze veelbelovende 89ste editie zal haar bezoekers een heerlijk moment met vrienden en familie bezorgen.

 

Praktische informatie:

  • Ontdek de officiële website van het Salon: www.voedingssalon.be
  • Waar spreken we af? In Brussels Expo, Paleis 4, 5, 8 en de Patio
  • Wanneer zien we mekaar? 9 dagen lang, van 13 tot en met 21/10/2018, van 10u tot 18u
  • Ladies day: Gratis inkom voor de ladies op dinsdag 16/10
  • Prijs van de tickets: €10 ter plaatse / €5 korting online. Gratis inkom voor kinderen jonger dan 12 jaar, in aanwezigheid van een volwassene
  • Kid’s Corner: Op woensdagnamiddag en gedurende de weekends in Paleis 5

 

***EINDE PERSBERICHT***

 

PERSCONTACTEN:

Frédéric François (FISA) – f.franç[email protected]
Tel. 0476/50.26.90

Marie Franck (FISA) – [email protected]
Tel. 0487/42.96.46

Evy Vanderwaeven (Famous Relations) – [email protected]
Tel. 0498/75.23.27

 

OVER FISA:

FISA maakt deel uit van DEFICOM GROUP, actief op het gebied van communicatie, media en entertainment. De FISA-groep is gespecialiseerd in de organisatie van grote nationale beurzen en evenementen. De missie van de FISA-groep is om haar bezoekers een ware ervaring te bieden voor de 5 zintuigen. FISA startte in 2003 met de overname van de beroemde bouwbeurs Batibouw en breidde vervolgens haar aanbod geleidelijk uit met de de woon- en interieurbeurs Cocoon, het Voedingssalon en het Vakantiesalon. Elk jaar trekken de beurzen van FISA meer dan 2.700 exposanten en 700.000 bezoekers naar Brussels Expo.

Evy Vanderwaeven

Famous Relations

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Famous Relations

Famous Relations is een team van communicatiespecialisten gevestigd in het centrum van Brussel. Het PR-bureau heeft een eigen klantenportefeuille, maar werkt nauw samen met hun naamgenoot, FamousGrey, het creatieve bureau. FamousGrey bouwt niet alleen dagelijks aan de bekendheid van de merken van hun klanten via impactvolle campagnes, maar vooral ook aan hun business. Famous Relations ontwikkelt sinds 2014 campagnes voor zowel nationale als internationale bedrijven, waaronder Volvo, Proximus, Coca-Cola, Campari, Garmin, Versuni (Philips), iglo, VSV, Constructiv, Wereldhave Belgium, Docks Bruxsel, Oatly en Les Petits Riens. De kantoren van Famous Relations zijn gevestigd in de imposante Victoriatoren op het Victoria Reginaplantsoen in Brussel.

Beide bureaus maken deel uit van de WPP groep, "the creative transformation company".

Meer informatie op https://famousrelations.be/  

Contact

Victoria Reginaplantsoen 1 1210 Brussel

[email protected]

www.famousrelations.be