Het Voedingssalon keert van 13 tot 21 oktober terug voor nog meer culinair plezier

Op 13 oktober wordt het startschot gegeven van de 89ste editie van het Voedingssalon, de grote herfstmarkt van België. Het evenement, dat vorig jaar 106.470 bezoekers trok, zal dit jaar 9 dagen duren en sluit de deuren op 21 oktober. Voor deze nieuwe editie wilden de organisatoren de focus leggen op het hart van het Salon: het eten!

De 89ste editie van het Voedingssalon vindt naar jaarlijkse gewoonte plaats in Brussels Expo, van 13 tot 21 oktober. Voor deze editie wilde FISA, de organisator van het Voedingssalon, de focus nog meer leggen op voeding door meer stands te voorzien en meer culinaire activiteiten aan te bieden.

Met 250 exposanten, verspreid over 35.000m², is het Voedingssalon dé ontmoetingsplaats voor fans van gezellige momenten met een honger naar nieuwe culinaire ontdekkingen.

De hoogtepunten van het Salon? Culinaire demonstraties in het kooktheater door chef-koks Albert Verdeyen en Marc Costers. Albert Verdeyen, bekend bij de Vlaamse televisiekijkers, is een chef-kok uit Brussel die vooral gekend is om zijn "stoemps". De Antwerpse Marc Costers deelt daarnaast zijn passie voor koken aan de hand van trainingen, workshops en kookdemonstraties. Enkele andere niet te missen activiteiten zijn onder andere de kookworkshops, een festival van 14 food trucks dat georganiseerd wordt in de Patio en begeleid wordt door ontspannende muziek, een dorp met ambachtslieden vol smakelijke verrassingen, het klassieke maar onmisbare Belgische kampioenschap van de bakkers in opleiding door Aspirant Baker, het Hoppepaleis voor bierliefhebbers, de Braziliaanse bar met zijn beroemde mojito's en caipirinhas en tot slot de jaarlijkse aanwezigheid van de kappersschool, die dit jaar vergezeld wordt van leerlingen van de make-up school.

Naast die troeven, zal het Voedingssalon ons dit jaar ook laten reizen: de bezoekers worden uitgenodigd op een ware wereldreis via verschillende kraampjes die specialiteiten uit Japan, Vietnam, Marokko en nog verschillende andere landen aanbieden. De honger van de Belgen naar exotische gerechten zal dus volledig bevredigd worden.

Kortom, deze veelbelovende 89ste editie zal haar bezoekers een heerlijk moment met vrienden en familie bezorgen.

 

Praktische informatie:

  • Ontdek de officiële website van het Salon: www.voedingssalon.be
  • Waar spreken we af? In Brussels Expo, Paleis 4, 5, 8 en de Patio
  • Wanneer zien we mekaar? 9 dagen lang, van 13 tot en met 21/10/2018, van 10u tot 18u
  • Ladies day: Gratis inkom voor de ladies op dinsdag 16/10
  • Prijs van de tickets: €10 ter plaatse / €5 korting online. Gratis inkom voor kinderen jonger dan 12 jaar, in aanwezigheid van een volwassene
  • Kid’s Corner: Op woensdagnamiddag en gedurende de weekends in Paleis 5

 

***EINDE PERSBERICHT***

 

PERSCONTACTEN:

Frédéric François (FISA) – f.françois@fisa.be
Tel. 0476/50.26.90

Marie Franck (FISA) – m.franck@fisa.be
Tel. 0487/42.96.46

Evy Vanderwaeven (Famous Relations) – evy.vanderwaeven@famousrelations.be
Tel. 0498/75.23.27

 

OVER FISA:

FISA maakt deel uit van DEFICOM GROUP, actief op het gebied van communicatie, media en entertainment. De FISA-groep is gespecialiseerd in de organisatie van grote nationale beurzen en evenementen. De missie van de FISA-groep is om haar bezoekers een ware ervaring te bieden voor de 5 zintuigen. FISA startte in 2003 met de overname van de beroemde bouwbeurs Batibouw en breidde vervolgens haar aanbod geleidelijk uit met de de woon- en interieurbeurs Cocoon, het Voedingssalon en het Vakantiesalon. Elk jaar trekken de beurzen van FISA meer dan 2.700 exposanten en 700.000 bezoekers naar Brussels Expo.

Contacteer ons
Evy Vanderwaeven Famous Relations
Evy Vanderwaeven Famous Relations
Over Famous Relations

'FAMOUS Relations’ is een Belgisch PR-agentschap, gevestigd in het historische Wivina-klooster in Groot-Bijgaarden. Het biedt een brede waaier van diensten aan, waaronder persrelaties, crisis communicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR, campagne PR,…  Voor FAMOUS Relations vormt het vertellen van een goed verhaal het fundament van PR. Hun PR-consultants zijn in eerste instantie storyminers. 

FAMOUS Relations helpt organisaties hun verborgen, meest waardevolle verhalen te ontginnen. Verhalen die influencers zoals journalisten en bloggers inspireren maar ook leiden tot hapklare content die organisaties kunnen uitspelen op hun eigen kanalen. FAMOUS Relations werkt voor klanten zoals Dove, Signal, Coca-Cola, Alken-Maes, NN, Unilever, FISA, Orde van Vlaamse Balies, Veritas, Cores Development, Waeg,…

Famous Relations
Hendrik Placestraat 43a
1702 Groot-Bijgaarden