Famous Relations zet het najaar in met vijf nieuwe PR consultants

Famous Relations verwelkomde de voorbije maanden vijf nieuwe collega’s: Carine Morin, Mieke Meert, Laure Vandeghinste, Eline Vervloet en Evy Vanderwaeven. Deze vijf sterke profielen, met elk hun eigen expertise, staan klaar om een nieuw hoofdstuk te schrijven in het succesverhaal van het team van Liesbeth Pyck.

Carine is een 39-jarige, ervaren communicatiespecialiste. Deze Française is sinds 2006 een échte Bruxelloise. Met haar ervaring als communicatieconsultant en copywriter bij B2B agentschap Outsource Communications begeleidt ze bij Famous Relations klanten als Iglo, FISA (Voedings- en Vakantiesalon), NN en Waeg doorheen hun PR strategie en versterkt ze zo ook hun visibiliteit in de Franstalige media.

Mieke heeft bijna 10 jaar ervaring in content marketing en PR op zak. Deze enthousiaste storyteller startte als woordvoerder en projectmanager bij Infrabel en kwam vervolgens bij Jacobs Douwe Egberts terecht als content marketing specialist. Als creatieve PR manager neemt Mieke bij Famous Relations klanten als NN, CORES, OVB, ACC en NMBS voor haar rekening.

Na haar Master in de Communicatiewetenschappen en Manama Meertalige Bedrijfscommunicatie aan de UGent ging Laure aan de slag als PR manager bij Voice Agency in Brussel. 4 jaar later, sloot ook zij zich aan bij het PR team van Famous Relations. Deze trotse West-Vlaamse volgt een mix van lifestyle en corporate klanten van A tot Z op.

Tijdens haar studies strategische communicatie aan de Universiteit van Antwerpen, koos Eline voor een semester in Québec, waar ze alle facetten van Public Relations leerde kennen. Na haar studies liep ze stage bij The Wicked en The Kube. Daar ontwikkelde ze een passie voor influencer marketing, die verder opbloeide bij Native Nation. Een jaar later vond deze enthousiaste, jonge PR manager haar weg naar Famous Relations, waar ze zich focust op klanten als Unilever, Coca-Cola, Volvo, Maes en Vittel.

De 23-jarige Evy vormt tot slot de jongste aanvulling op het team. Na haar Bachelor in het Communicatiemanagement en Master in de Bedrijfscommunicatie, vond deze pas afgestudeerde, gemotiveerde PR manager meteen haar plekje in het Famous Relations team, waar ze enkele maanden voordien nog succesvol haar stage volbracht. Zij ondersteunt projecten voor klanten als Veritas, FISA (Voedings- en Vakantiesalon), Croky, Unilever en Kiss My.

Sinds het ontstaan zo’n 4 jaar geleden, groeide Famous Relations uit tot een PR agentschap met 12 consultants, die elkaar perfect aanvullen. Het agentschap heeft vandaag dan ook alle expertise in huis om klanten uit uiteenlopende sectoren bij te staan in hun volledige PR verhaal: van strategisch persadvies, mediacoaching, woordvoerderschap en crisiscommunicatie tot content en influencer marketing.

Contacteer ons
Over Famous Relations

'FAMOUS Relations’ is een Belgisch PR-agentschap, gevestigd in het historische Wivina-klooster in Groot-Bijgaarden. Het biedt een brede waaier van diensten aan, waaronder persrelaties, crisis communicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR, campagne PR,…  Voor FAMOUS Relations vormt het vertellen van een goed verhaal het fundament van PR. Hun PR-consultants zijn in eerste instantie storyminers. 

FAMOUS Relations helpt organisaties hun verborgen, meest waardevolle verhalen te ontginnen. Verhalen die influencers zoals journalisten en bloggers inspireren maar ook leiden tot hapklare content die organisaties kunnen uitspelen op hun eigen kanalen. FAMOUS Relations werkt voor klanten zoals Dove, Signal, Coca-Cola, Alken-Maes, NN, Unilever, FISA, Orde van Vlaamse Balies, Veritas, Cores Development, Waeg,…

Famous Relations
Hendrik Placestraat 43a
1702 Groot-Bijgaarden