Famous Relations versterkt team met blogger en creatieve duizendpoot Natascha De Bock

Na twee succesvolle eerste jaren, verwelkomt het team van Famous Relations haar nieuwste collega Natascha De Bock. Met de komst van deze creatieve duizendpoot en gepassioneerd blogger staat de teller bij Famous Relations dan ook op zes. Een zevende collega wordt volop gezocht. 

Na haar opleiding beeldende vormgeving aan Sint-Lucas in Gent werkte Natascha vier jaar bij de exclusieve schoenenwinkel Moernaut, waar ze de digitale en grafische communicatie voor haar rekening nam. Omdat ze ook in haar vrije tijd haar creatieve ei kwijt wou, begon Natascha drie jaar geleden haar eigen mode en lifestyleblog: The Citizelle.

Liedewij Verbiest, experte ‘influencer relations’ bij Famous Relations is enthousiast: “Influencercommunicatie is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks werk bij Famous Relations. Als insider binnen de wereld der influencers is Natascha dan ook de perfecte collega om dit departement de komende jaren verder uit te bouwen.”

 

De kracht van 6 veelzijdige PR-vrouwen

Naast Natascha startten afgelopen jaar ook Karima Ghozzi, Sophie Engels en Justine Parys.

“Ik had bij de oprichting van Famous Relations eind 2014 nooit durven dromen een dikke twee jaar later te mogen samenwerken met zo’n fantastisch team PR consultants”, zegt Liesbeth Pyck, Managing Director van Famous Relations. “Famous Relations groeide snel. Op korte tijd bewezen we een betrouwbare PR-partner te zijn voor merken in verscheidene sectoren, zowel in een B2C- als in een B2B-context. Onze kracht? Een tweetalige groep van 6 sterke PR-consultants die elkaar inhoudelijk perfect aanvullen en versterken. Elk van ons heeft eigen expertises en interesses. Het is deze professionele veelzijdigheid waarmee we de afgelopen twee jaar het vertrouwen konden winnen van merken zoals Delta Lloyd Life, NMBS, McGregor & Gaastra, Magnum, How About Sales,  AXE, Ola, CORES Development, Iglo, Vittel, MyMicroInvest, Pernod Ricard, IXINA en anderen. ”

Over Karima, Sophie en Justine

Karima Ghozzi startte haar rijke PR carrière in het consumer departement bij Ogilvy Public Relations. Vervolgens werkte ze als PR manager bij C&C Advertising en PRIDE voor klanten zoals Sony, La Redoute & Manexo.  Vandaag leidt Karima het lifestyle departement bij Famous Relations.

Sophie Engels begon haar carrière als PR consultant bij Lewis PR. Na enkele jaren maakte ze de overstap naar Decathlon waar ze als PR en Conversation Manager verantwoordelijk was voor de brand PR van de huismerken en de sociale media van de sportretailer. Sophie werkt vandaag op klanten zoals Delta Lloyd Life, MyMicroInvest en Pernod Ricard.          

Justine Parys

Justine mag haar functie als PR Manager bij Famous Relations als haar eerste werkervaring aanschouwen. Na haar studie PR & Crisiscommunicatie aan IHECS deed ze stage in het PR-bureau Pride, onder TBWA. Daar maakte ze kennis met de wereld van PR en kreeg ze de kans om verschillende projecten voor gevarieerde klanten mee tot een goed einde te brengen. 

Contacteer ons
Over Famous Relations

'FAMOUS Relations’ is een Belgisch PR-agentschap, gevestigd in het historische Wivina-klooster in Groot-Bijgaarden. Het biedt een brede waaier van diensten aan, waaronder persrelaties, crisis communicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR, campagne PR,…  Voor FAMOUS Relations vormt het vertellen van een goed verhaal het fundament van PR. Hun PR-consultants zijn in eerste instantie storyminers. 

FAMOUS Relations helpt organisaties hun verborgen, meest waardevolle verhalen te ontginnen. Verhalen die influencers zoals journalisten en bloggers inspireren maar ook leiden tot hapklare content die organisaties kunnen uitspelen op hun eigen kanalen. FAMOUS Relations werkt voor klanten zoals Dove, Signal, Coca-Cola, Alken-Maes, NN, Unilever, FISA, Orde van Vlaamse Balies, Veritas, Cores Development, Waeg,…

Famous Relations
Hendrik Placestraat 43a
1702 Groot-Bijgaarden