Famous Relations versterkt haar Franstalig team met twee jonge talenten

Maandag 29 oktober 2018 — 29 oktober 2018, Groot-Bijgaarden - Na de eerdere uitbreiding van het team van Liesbeth Pyck langs Nederlandstalige kant, zorgen Bénédicte Broquet en Laura Godinho voor versterking aan Franstalige zijde. Zij zullen allebei werken voor verschillende klanten van Famous Relations, waaronder Unilever, Veritas en Coca-Cola light taste.

Met haar diploma Marketing aan IHECS en haar diploma Grafische Vormgeving aan Saint Luc op zak, ondersteunt de spontane Bénédicte het team op twee verschillende manieren. Ze combineert het beste van twee werelden en gaat deels als grafisch designer en deels als PR manager aan de slag. Met een jaar werkervaring op zak als account en grafisch designer bij WEEB vormt Bénédicte de perfecte aanvulling op het Famous Relations team.

De optimistische Laura behaalde een Bachelor in de Communicatie aan IHECS en nam tijdens deze studies haar positieve kijk op het leven voor vijf maanden mee naar Québec om zich volledig te verdiepen in de communicatiesector. Ze sloot haar studententijd vervolgens af met een Master in Public Relations en een specialisatie in Digitale Strategieën. Hoewel ze met haar functie als PR manager bij Famous Relations haar eerste echte stappen in de PR wereld zet, deed Laura al werkervaring op tijdens haar stage bij bij RTBF en als stagiaire en jobstudente bij Ogilvy&Social.Lab in Brussel.

Beide nieuwkomers springen met veel enthousiasme mee in het gedreven Famous Relations team. Ze komen terecht bij een groep van 12 gemotiveerde collega’s die hen met veel warmte welkom heten.

Laura Godinho en Bénédicte Broquet