Famous Relations breidt corporate en lifestyle team uit

Groot-Bijgaarden, donderdag 13 februari - Famous Relations 2.0 is een feit: het PR-bureau deelde recent hun diensten op in een lifestyle en corporate team. Dat mag je zeker letterlijk nemen, want bij die nieuwe opsplitsing hoorde ook een heuse herindeling van hun kantoor én twee nieuwe collega’s! Kathy Van Looy, Managing Director, licht die keuze toe:

Waar vele PR bureaus zich specialiseren in ofwel corporate, ofwel lifestyle PR, zijn wij de laatste twee jaar geëvolueerd naar een bureau dat – naast een expertise in influencer marketing - beide specialisaties in-house heeft. Doordat beide afdelingen heel nauw samenwerken zijn wij bovendien ook zeer sterk in het formuleren van een geïntegreerde aanpak binnen de twee domeinen, waardoor wij een veel groter bereik kunnen genereren. Beide teams hadden versterking nodig, en daarom verwelkomen wij dus niet één, maar twee nieuwe mensen!

Bruggenbouwer Margaux

Het corporate team kreeg al meteen versterking van Margaux Van der Velde, die na de privésector een opvallende switch naar de politiek maakte. Ze werkte enkele jaren als communicatieadviseur op een federaal kabinet waarna ze uiteindelijk als consultant verder carrière maakte. Het agency life ligt haar volledig, en dankzij haar ervaring in zowel in-house marketing en communicatie als in de politiek, voelt ze perfect aan welke gevoeligheden er leven bij de klant, maar ook bij de andere stakeholders en in de publieke opinie.

Ik probeer steeds een link te maken tussen mijn klant en zijn belangrijkste stakeholders, of dat nu journalisten, bedrijven of andere maatschappelijke organisaties zijn. In de PR ben je een bruggenbouwer, daarom hou ik van mijn job.  Alles wat ik geleerd heb tijdens mijn parcours, komt samen in mijn job als consultant. Ik hou van het tempo van deze sector, je moet jezelf constant vernieuwen, maar ook de vinger aan de pols houden, altijd scherp blijven en weten wat er leeft in onze maatschappij. Ik zou die drive niet meer kunnen missen.

Fun fact: voor Margaux is deze nieuwe start ook een ironische bestemming, want ze maakte als kind met haar beste vriendin een pact om later samen in het klooster te gaan (of hoe kinderen creatief omgaan met ldvd).Tientallen jaren later is de cirkel dus rond!

Historica gone PR- lady Astrid

Voor Astrid voelde haar nieuwe job letterlijk aan als thuiskomen, want ze groeide vlakbij het Wivinaklooster op, een paar straten verder. Al tijdens haar wandelingen in het park voelde ze zich toen geïnspireerd door de omgeving en ook nu zou ze haar dagelijks wandelingetje ’s middags niet meer kunnen missen. Ze komt dan ook van het drukke Brussel, waar ze voor Ogilvy Social Lab als PR account executive werkte voor een mix van lifestyle en corporate klanten. Na het behalen van haar master in de Geschiedenis, zette Astrid haar eerste stappen in de PR-wereld bij Sparkies, waar ze vooral op luxemerken werkte. Haar voorliefde voor lifestyle PR groeide tijdens deze periode aan. Bij Famous Relations zal ze de PR voor onder andere Coca-Cola, Iglo en Kom op tegen Kanker voor haar rekening nemen.

Ik was hier natuurlijk onder de indruk van het mooie klantenportfolio. Naast enkele grote kleppers werken we ook op kleinere projecten, en het mooie is: ze worden allemaal met evenveel zorg behandeld. Het viel me meteen op dat Famous Relations verder denkt dan het klassieke PR-plaatje: we bekijken steeds hoe we een project op een creatieve, originele manier kunnen benaderen. Het is een grote troef dat we zo nauw samenwerken met Famous Grey natuurlijk, er is zoveel expertise om op terug te vallen! Maar er blijft een duidelijk onderscheid, wij gaan echt 100% voor PR, helemaal wat ik zocht!
Eva van Riet PR Manager, Famous Relations

 

 

Over Famous Relations

'FAMOUS Relations’ is een Belgisch PR-agentschap, gevestigd in het historische Wivina-klooster in Groot-Bijgaarden. Het biedt een brede waaier van diensten aan, waaronder persrelaties, crisis communicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR, campagne PR,…  Voor FAMOUS Relations vormt het vertellen van een goed verhaal het fundament van PR. Hun PR-consultants zijn in eerste instantie storyminers. 

FAMOUS Relations helpt organisaties hun verborgen, meest waardevolle verhalen te ontginnen. Verhalen die influencers zoals journalisten en bloggers inspireren maar ook leiden tot hapklare content die organisaties kunnen uitspelen op hun eigen kanalen. FAMOUS Relations werkt voor klanten zoals Coca-Cola, Alken-Maes, NN, Garmin, Orde van Vlaamse Balies, Veritas, Cores Development, Waeg,…

Famous Relations
Hendrik Placestraat 43a
1702 Groot-Bijgaarden