WWF en Electrabel vallen in de prijzen op de European Excellence Awards

Vrijdag 11 december 2015 — Gisterenavond werden in Stockholm de European Excellence Awards uitgereikt. Die bekronen de beste pr- en communicatiecampagnes van het afgelopen jaar. FAMOUS en FAMOUS Relations gingen er met twee welverdiende awards aan de haal. Ze deden dat voor Electrabel in de categorie ‘Energy’ met de campagne ‘Defrost Dinners’. De campagne voor WWF België: ‘Uitstervende families redden een uitstervende familie’ won dan weer een award in de categorie ‘Ecology & Environment’. 

“Het doet enorm veel deugd om in ons eerste jaar onmiddellijk prijzen te winnen op de European Excellence Awards”, klinkt het bij Liesbeth Pyck, co-founder van FAMOUS Relations enthousiast.

Ook CEO Marc Fauconnier is enorm verheugd met de erkenning voor beide campagnes: ‘We hechten bij FAMOUS steeds veel belang aan een geïntegreerde PR-aanpak binnen onze campagnes. PR werd de afgelopen jaren een volwaardig onderdeel in de communicatieplannen voor onze klanten. Deze twee prijzen zijn een leuke erkenning daarvoor.’

 

 

DEFROST DINNERS

WWF - Endangered families save an endangered family.