Croky lanceert Red Devils Limited Editions

Dinsdag 15 mei 2018 — Als officiële sponsor van de Rode Duivels en met het WK in het vizier, lanceert Croky twee nieuwe limited editions. Red Devils Snacks paprika en Red Devils Chips ketchup vervoegen vanaf nu tijdelijk het Croky-team. Croky chips wordt geproduceerd door Roger&Roger, een Belgisch familiebedrijf met de allerbeste aardappelen uit de buurt. Croky is supertrots op haar Belgische afkomst en steunt daarom maar al te graag onze Belgian Red Devils.    

Dit doen ze aan de hand van Red Devils Flavours, paprika en ketchup. De populairste basissmaken die perfect zijn voor elke (sport)liefhebber. Voor deze WK-gelegenheid worden ze verpakt in een sympathieke driekleurige outfit. 100% Belgisch, 100% voetbal, 100% Rode Duivel. De Red Devil Snacks werden voor de gelegenheid klaargestoomd tot krokante kleine duivelsvormige snacks.

De Red Devil Snacks en Red Devil Chips blijven trouw aan wat Croky chips zo typeert. Lekker krokante chips in unieke kruidencombinaties die zorgen voor die lekker intense smaken die we van Croky gewend zijn.

Om het supportersgevoel bij de liefhebbers te verhogen worden er voor de gelegenheid ook puzzelstukken verstopt in de gewone Croky-zakken, herkenbaar aan de promostrip! De 15 puzzelstukken zijn te verzamelen en vormen uiteindelijk de groepsfoto van onze Belgian Red Devils.

Haal ze nu in huis en maak je klaar voor de eerste wedstrijd!


De Croky Red Devils Snacks en Croky Red Devils Chips zijn tijdelijk verkrijgbaar van april tot juni in de supermarkt en worden verkocht aan de aanbevolen winkelprijs van 1.39 euro (200 gram Red Devils Chips ketchup) en 1.29 euro (80 gram Red Devils Snacks paprika).

Alles wat je moet weten om niet door de mand te vallen tijdens het WK 2018!

Het WK is dit jaar in Rusland (Maar dat wist je al, toch? ;) )

Om de vier jaar organiseert een ander gastland het WK, dit jaar is het de eer aan Rusland. Het land bouwdehiervoor 13 extra stadions en renoveerde er 3. Een investering van 3,82 miljard dollar of 7.640.000 paariconische Louboutins.

De Rode Duivels spelen deze editie in het geel (En is dat nu toevallig ook niet jouw (nieuwe) lievelingskleur?)
De Rode Duivels spelen dit jaar hun uitwedstrijden in het geel. De geletruitjes zijn gebaseerd op het truitje dat Jean-Marie Pfa droeg tijdens het EK in ’84 en kregen een retro uitstraling. Zo is onze driekleurcompleet, want de trainingspakjes van onze Duivels zijn zwart en de thuiswedstrijden worden in het rood gespeeld. Go go Red Devils!

België speelt binnen groep G tegen Panama, Tunesië en Engeland
De 32 deelnemende landen worden verdeeld over vier ‘lotingpotten’ naargelang hun plaats op de FIFA-wereldranglijst. België zit in de eerstepot en maakt dus deel uit van de absolute top! Uit elke pot wordt een team getrokken en die vier teams vormen samen een poule, dus in totaal zijn er 8 poules met elk 4 teams. België is groepshoofd van poule G en daarin zitten Panama, Tunesië en Engeland. Elk team speelt tegen alle andereteams in hun poule en de winnaar en tweede winnaar gaan door naarde 8e nale. Vanaf de 8e nale geldt het ‘knock-outsysteem’ en valt elke verliezer af, tot aan de halve nale en de nale. Er is ook een troost nale: hier spelen de twee verloren teams van de halve nales voor de derde plaats.

Buitenspel!! Toch?
Buitenspel komt voor wanneer een aanvaller op de helft van het anderteam tussen de laatste (meestal de keeper) en op-één-na-laatsteverdediger staat en hier voordeel uit haalt. Er is geen sprake van buiten- spel bij een ingooi, een hoekschop, een doeltrap of wanneer de tegenstander de bal aangeeft of als de speler zich op zijn helft van het veld bevindt. Dus brul maar luidkeels mee naar jetelevisiescherm als Panama, Tunesië of Engeland scoort met deze fout.

De bondscoach en onze sterkste spelers even op een rijtje
De bondscoach die België tot wereld-kampioen moet brengen is de Spanjaard Roberto Martinez. De aanvoerder van onsnationaal team is Eden Hazard, het is zijnverantwoordelijkheid dat de Rode Duivels zich gedragen op het veld tijdens de match. De meest ervaren spelers van de Rode Duivels momenteel zijn Jan Vertonghen,Axel Witsel en Eden Hazard. Zij staan in de top 10 met meeste interlandse wedstrijden, dit wil zeggen dat zij België al het vaaksthebben vertegenwoordigd op internationale wedstrijden. Romelu Lukako heeft dan weerhet meeste doelpunten gescoord voor België. Kevin De Bruyne staat sinds januari bekend als best betaalde Belgische speler met een wekelijks brutoloon van 400.000 euro!

Liedewij Verbiest PR Manager - NL at Famous Relations