‘Couch Converter’ transformeert  luie zetel tot uniek paar sneakers

‘Couch Converter’ transformeert luie zetel tot uniek paar sneakers

Lentekoorts doet bewegen

We brengen dagelijks heel wat uren door in de sofa. Omdat VITTEL mensen wil aanmoedigen meer te bewegen, presenteert het vandaag de ‘Couch Converter’. Dit is een opmerkelijke dienst voor Belgen die bereid zijn hun zetel definitief de deur te wijzen. In ruil voor hun sofa ontvangen zij een paar handgemaakte, exclusieve sneakers vervaardigd uit de stof van de verbannen zetel. Geen betere aanleiding om met de start van de lente meteen ook te tekenen voor de start van een actievere levensstijl. 

Het is nooit te laat voor goede voornemens

‘Meer bewegen’ bleek ook in 2015 een van de populairste goede voornemens te zijn. Dit zorgt immers niet alleen voor een gezond lichaam, maar ook voor een gezonde geest. En, hoewel heel wat mensen vastberaden aan de slag gingen, bleef het bij velen ook enkel bij goede intenties. In het beste geval zetten zij hun goed voornemen in 2016 gewoon terug op het nieuwjaarslijstje.

Het kan nochtans anders! Drie maanden na de start van het nieuwe jaar ligt Blue Monday ver achter ons en de lente op slechts enkele dagen voor ons. Geen beter moment dus om opnieuw aan de slag te gaan met onze goede voornemens. Met de ‘Couch Converter’ wil VITTEL alvast een eerste aanzet geven.

Van couch potato tot actieve hipster

Met zijn ‘Couch Converter‘ transformeert VITTEL de sofa van 50 zetelhangers tot een paar, handgemaakte sneakers. Van elke zetel wordt slechts 1 paar gymps gemaakt. Exclusiever kan je ze tegenwoordig niet meer vinden! Op die manier staat de ‘Couch Converter’ niet alleen voor een duwtje in de rug voor zij die zichzelf hebben voorgenomen meer te bewegen in 2015. Het maakt van couch potatoes zo meteen ook actieve hipsters.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven van 28 februari tot en met 29 maart 2015 via de website www.vittelcouchconverter.com. Naast de eigen gegevens dient men een duidelijke foto van de stof van de sofa te uploaden. VITTEL neemt vervolgens contact op met de 50 gelukkigen voor de overdracht van de stof. Eenmaal die is aangekomen bij de designers van de sneakers, gaan deze hiermee de slag om ten laatste acht weken later een uniek paar te kunnen afleveren, gemaakt uit de stof van wijlen sofa.

De sofa is dood, lang leve de sofa!

Coming soon: de ‘VITTEL Sneaker Collection’

Zij die deelnamen, maar niet tot de 50 gelukkigen behoorden, hoeven bovendien niet te treuren! Vanaf 30 maart wordt ook de VITTEL Sneaker Collection in de vitrine gezet. De collectie bestaat uit 5 hippe sneakermodellen die tot 31 mei in beperkte oplage kunnen gewonnen worden via www.vittelcouchconverter.com.

#### Einde bericht ###

About VITTEL

Al sinds 1854 wordt het natuurlijke mineraalwater VITTEL gewonnen uit een eeuwenoude, natuurlijke bron die zich bevindt in het Franse Vittel. Dit dorp in de Vogezen stamt af uit de Gallo-Romeinse tijd en verwelkomt vandaag nog duizenden mensen die komen genieten van de vele voordelen van natuurlijk mineraalwater. VITTEL staat bekend om zijn bijzondere mineraalgehalte. Zo komt 1,5 liter VITTEL per dag  overeen met 38% van de 
aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calcium voor een volwassene. VITTEL behoort tot de groep Nestlé Waters.

Contacteer ons
Over Famous Relations

'FAMOUS Relations’ is een Belgisch PR-agentschap, gevestigd in het historische Wivina-klooster in Groot-Bijgaarden. Het biedt een brede waaier van diensten aan, waaronder persrelaties, crisis communicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR, campagne PR,…  Voor FAMOUS Relations vormt het vertellen van een goed verhaal het fundament van PR. Hun PR-consultants zijn in eerste instantie storyminers. 

FAMOUS Relations helpt organisaties hun verborgen, meest waardevolle verhalen te ontginnen. Verhalen die influencers zoals journalisten en bloggers inspireren maar ook leiden tot hapklare content die organisaties kunnen uitspelen op hun eigen kanalen. FAMOUS Relations werkt voor klanten zoals Dove, Signal, Coca-Cola, Alken-Maes, NN, Unilever, FISA, Orde van Vlaamse Balies, Veritas, Cores Development, Waeg,…

Famous Relations
Hendrik Placestraat 43a
1702 Groot-Bijgaarden