Coca-Cola light lanceert twee nieuwe smaken en exclusieve T-shirt collectie

Influencer An-Katrien Casselman onthult haar favoriete Antwerpse ‘lighthearted’ hotspots

Vrijdag 12 oktober 2018 — Coca-Cola light heeft sinds september een nieuwe look die de verfrissende lichte smaak van het geliefde drankje perfect weergeeft: bubbels op de iconische zilverkleurige achtergrond. Een maand na de introductie van de nieuwe ‘bubbly’ look, lanceert Coca-Cola nu ook twee nieuwe smaken: Exotic Mango en Ginger Lime. De nieuwe look past volledige bij de visie van Coca-Cola light: ten volle genieten van de kleine gezellige momentjes. Voor deze gelegenheid ontwierpen twee Coca-Cola light ambassadors een T-shirt met hun favoriete quote over genieten van de kleine dingen in het leven. Voor Vlaanderen viel de eer te beurt aan de Antwerpse An-Katrien Casselman.

Twee exotische nieuwe smaken

Coca-Cola light lanceerde begin september hun nieuwe look & feel. Nu komen ze na lange tijd ook uit met twee nieuwe smaken: Exotic Mango en Ginger Lime. Het is ongeveer 10 jaar geleden dat het Coca-Cola light gamma nieuwe smaken mocht verwelkomen. Ook de nieuwe varianten krijgen de nieuwe look met bubbels.

Met deze verrassend exotische smaken wil Coca-Cola millennials op een nieuwe manier laten genieten van hun iconische light-variant. Ook met hun nieuwe bubbly look en bijhorende ‘lighthearted’ visie richten ze zich tot de jonge doelgroep.

Exclusieve ‘Lighthearted’ T-shirt collectie: must-haves voor millennials

Coca-Cola light helpt millennials meer te genieten van kleine, spontane momenten die zo kostbaar zijn, of je ze nu onverwacht alleen of met vrienden beleeft. Daarom brengen ze een exclusieve ‘lighthearted’ T-shirt collectie uit, en dit in samenwerking met twee millennials en beide Coca-Cola light ambassadors: An-Katrien Casselman en Virginie Philippot. Zij ontwierpen elk een T-shirt met hun favoriete “lighthearted” quote, de eyecatchers van het design.

Céline Van den Rijn, marketing directeur bij Coca-Cola Services: “Met deze exclusieve lighthearted T-shirt collectie met herkenbare quotes zetten we de toffe, zorgeloze momentjes van het leven extra in de verf. Het was voor ons heel logisch om hiervoor samen te werken met twee van onze ambassadors, aangezien zij ons merk op een authentieke manier naar buiten brengen én zeer veel belang hechten aan deze zorgeloze momenten, of ze die nu met vrienden beleven of alleen. Niemand is beter aangewezen dan zij om onze boodschap over te brengen naar onze doelgroep.”

Antwerpse An-Katrien Casselman over haar lighthearted T-shirt design

An-Katrien Casselman, bekend van Pink Ambition en haar succesvolle blog ‘Teacups & Dresses’ koos voor: ‘We will always be best friends... because you know too much.’

An-Katrien licht toe: “Ik ben een enorme fan van Coca- Cola light en ik ben dòl op het beleven van gekke momenten met vriendinnen. Ik denk dat elke vrouw zichzelf en haar beste vriendinnen in deze quote kan herkennen. Je bent nu eenmaal vriendinnen omdat je elkaar zo vertrouwt, en dus stapel je al snel heel wat kennis over elkaars diepste geheimen en meest gênante momenten op. Het zijn ook die vriendinnen waarmee je af en toe eens goed onnozel kunt doen. Samen lachen tot je buikspieren pijn doen, dàt is het lighthearted moment bij uitstek voor mij.”

De favoriete Antwerpse hotspots van An-Katrien Casselman, waar ze zorgeloze en spontane momentjes met vriendinnen of alleen beleeft.

Butchers Coffee
“Ik vind het super om mijn dag te starten bij Butchers Coffee. Butchers Coffee is dan ook dé koffiehotspot op ’t Zuid in Antwerpen. Mijn favoriete ontbijt? Hun heerlijke Buttermilk Pancakes met een schuimige cappuccino: zálig!”

Butcher’s Coffee: Kasteelstraat 57, 2000 Antwerpen

Mampoko
“Een fijn adresje voor een lekkere lunch met vriendinnen in Antwerpen? Dat moet Mampoko zijn! Ik hou enorm van de gezelligheid en authenticiteit die deze brasserie uitstraalt. Ik geniet er echt van om hier te komen lunchen met vriendinnen: heerlijk eten, een gezellige babbel en uiteraard een Coca-Cola light!”

Mampoko: Amerikalei 8, 2000 Antwerpen

Umami
“En ’s avonds ga ik al eens graag uitgebreid dineren bij Umami. Ik vind het heel fijn hoe Umami je onderdompelt in de Aziatische cultuur. Je blijft er gemakkelijk enkele uren plakken!  Alle gerechtjes zijn gemaakt om te delen en worden in het midden van de tafel gezet. De place-to-be dus voor een gezellige girlsnight."

Umami: Luikstraat 6, 2000 Antwerpen

Win een exclusief T-shirt

De T-shirts zijn vanaf 5 oktober te bewonderen op de Belgische Instagram account van Coca-Cola light (@cocacolalightbelgium). De exclusieve T-shirts zullen niet te koop aangeboden worden maar kunnen enkel via wedstrijden op de sociale media van Coca-Cola light (Instagram @cocacolalightbelgium en Facebook) en op die van de beide influencers gewonnen worden.

Productinformatie

De gekende en geliefde Coca-Cola light smaak is vanaf nu in België en Luxemburg te vinden in blikjes en flessen met de nieuwe look. Deze zijn verkrijgbaar in blikjes van 150ml, 250ml en 330ml, evenals in flessen van 250ml, 500ml, 1l en 1.5l of in een glazen flesje van 200 ml. Ook de Coca-Cola light lemon variant krijgt de nieuwe look met bubbels. Deze is beschikbaar in een blikje van 250ml, en in flessen van 500ml en 1.25l.

Ook de 2 nieuwe Coca-Cola light smaken zijn vanaf nu in de winkelrekken te vinden: Exotic Mango en Ginger Lime. Ook deze nieuwe varianten krijgen de look met bubbels. De twee nieuwe smaken zijn beschikbaar in elegante zilverkleurige blikjes van 250ml. 

*Einde persbericht*

Noot voor de redactie
Voor bijkomende vragen kan u contact opnemen met Eline Vervloet, PR manager Famous Relations via eline.vervloet@famousrelations.be of +32 484 18 52 13 en met Molly Verbeeck, Communications Manager Belux bij Coca-Cola Services via mverbeeck@coca-cola.com of +32 499 77 28 28.

Gelieve copyright Pierre Vachaudez James te vermelden bij publicatie foto’s.

Over Coca-Cola in België en Luxemburg
‘Coca-Cola’ bestaat in België en Luxemburg uit verschillende bedrijven. Coca-Cola Sevices maakt deel uit van The Coca-Cola Company groep. The Coca-Cola Company en haar dochtermaatschappijen zijn eigenaar van de merken. Zij staan in voor de consumentenmarketing en het basisconcentraat voor de drankjes dat verkocht wordt aan Coca-Cola European Partners België en Luxemburg. Coca-Cola European Partners België en Luxemburg produceert, verdeelt en/ of verkoopt Coca-Cola, Fanta, Sprite, Aquarius, Minute Maid, Nordic Mist, Chaudfontaine, FÏNLEY, HONEST, Fuze Tea, AdeZ, Appletiser, POMS, Hawai, CHAQWA, Monster*, Rosport*, Rosport Pom’s*, Capri-Sun*en Nalu*. Deze merken zijn samen goed voor meer dan 10 miljoen consumpties per dag in België en Luxemburg. Coca-Cola Services en Coca-Cola

European Partners hebben in België en Luxemburg meer dan 2400 medewerkers verdeeld over acht vestigingen.

Meer informatie over Coca-Cola in België en Luxemburg | http://www.cocacolabelgium.be

Copyright Pierre Vachaudez James
Copyright Pierre Vachaudez James
Butchers Coffee
Mampoko
Umami
Eline Vervloet PR Manager at Famous Relations