105.620 bezoekers voor de 60ste editie van het Vakantiesalon in Brussel

Het Vakantiesalon in Brussel heeft zijn 60ste  verjaardag in stijl gevierd: meer dan 105.000 bezoekers op zoek naar reisinspiratie en -ervaringen konden er niet alleen kennismaken met 350 exposanten, maar ook talrijke animaties en activiteiten beleven. Ook in 2018 is en blijft het Brusselse Vakantiesalon de grootste toeristische beurs van België.

Professioneel advies en onvergetelijke belevenissen
Met liefst 350 exposanten verspreid over ruim 33.000 m2 in 3 paleizen van Brussels Expo was de 60ste editie van het Brusselse Vakantiesalon opnieuw dé place-to-be voor reizigers op zoek naar inspiratie. Het Vakantiesalon staat vooral bekend voor de adviezen die reisspecialisten er geven. Maar de bezoekers worden er ook verrast met unieke belevenissen. Dat was dit jaar niet anders: zo werden ze in de wellnesszone in de watten gelegd met massage- en relaxatiesessies. Zelfs een duikinitiatie behoorde tot de mogelijkheden. In het cooking theatre werden hun smaakpapillen dan weer verwend met lekkernijen uit alle hoeken van de wereld. Uniek dit jaar was een tentoonstelling over de mijlpalen van het toerisme in België.

Meer dan geslaagde 60ste verjaardag
De vele bezoekers hadden groot gelijk, want meer dan 2.000 reisspecialisten stonden klaar op de stands om hun vragen te beantwoorden en hen reiskriebels te geven. Net zoals het Autosalon of Batibouw geeft het Vakantiesalon de toeristische sector de komende maanden een echte boost. De talrijke exposanten hebben reden genoeg om op het Vakantiesalon aanwezig te zijn: dankzij deze beurs kunnen ze voorspellen wat de reistrends van 2018 worden.

Olivier Dumelie, directeur van het Vakantiesalon: “Een 60ste verjaardag moet in stijl gevierd worden. Met het hele team hebben we ons ingezet om onze bezoekers een vorstelijk onthaal te geven. We halen hen even uit de dagelijkse sleur om hen te laten wegdromen, gelukzalige momenten te bezorgen, een reis rond de wereld te laten maken op één dag. Kortom, we willen alle zintuigen prikkelen, zodat elke bezoeker zijn ideale vakantieformule kan vinden. Op naar de vakantie!”

De 61e editie van het Vakantiesalon vindt plaats van 7 tot 10 februari 2019.

Contacteer ons
Bart Van Den Kieboom CEO FISA
Liedewij Verbiest PR Manager, Famousgrey
Bart Van Den Kieboom CEO FISA
Liedewij Verbiest PR Manager, Famousgrey
Over Famous Relations

'FAMOUS Relations’ is een Belgisch PR-agentschap, gevestigd in het historische Wivina-klooster in Groot-Bijgaarden. Het biedt een brede waaier van diensten aan, waaronder persrelaties, crisis communicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR, campagne PR,…  Voor FAMOUS Relations vormt het vertellen van een goed verhaal het fundament van PR. Hun PR-consultants zijn in eerste instantie storyminers. 

FAMOUS Relations helpt organisaties hun verborgen, meest waardevolle verhalen te ontginnen. Verhalen die influencers zoals journalisten en bloggers inspireren maar ook leiden tot hapklare content die organisaties kunnen uitspelen op hun eigen kanalen. FAMOUS Relations werkt voor klanten zoals Dove, Signal, Coca-Cola, Alken-Maes, NN, Unilever, FISA, Orde van Vlaamse Balies, Veritas, Cores Development, Waeg,…

Famous Relations
Hendrik Placestraat 43a
1702 Groot-Bijgaarden