BATIBOUW 2016 : Nieuw bij IXINA

Kleuren, design en technologie allemaal zonder CO2- voetafdruk

De inrichting van ons interieur onderging de laatste decennia talrijke veranderingen. De huidige keuken ligt niet langer geïsoleerd in het huis maar werd geïntegreerd en doorgetrokken tot in onze woon- en leefruimtes. Bij IXINA  wordt aan elk detail gedacht om zo tot de comfortabelste keuken te komen. En die details mogen als echte designerstukken gezien worden. De keuken maakt meer dan ooit deel uit van een harmonieus geheel waar moderniteit, bruikbaarheid en connectiviteit elkaar vinden. Hierbij wordt duurzaamheid zeker niet vergeten, een domein waar IXINA een groot belang aan hecht. En met resultaat… IXINA heeft haar CO2-uitstoot namelijk gecompenseerd. De moderne, comfortabele, praktische en duurzame keukens zijn te ontdekken vanaf 25 februari op Batibouw. 

Beton is de nieuwe trend !
Dé nieuwste eyecatcher in het IXINA-gamma is het betongrijs. Een pure combinatie van modern en esthetiek. Het betongrijs is een zachte kleur dat ondanks zijn brute uitzicht toch nog warmte uitstraalt. Zowel keukendeuren als het werkblad zijn in deze meest modieuze kleur beschikbaar.  

Het echte wit komt eindelijk bovendrijven
Pas wanneer we er een kleurenpalet bijnemen, worden we geconfronteerd met de verschillende kleurschakeringen van wit. Gebroken wit, wit, crème of zelfs lichtblauw? Op de IXINA-stand op Batibouw kunnen de bezoekers Alpin Wit ontdekken. Deze nieuwe kleur is noch warm, noch koud…Alle ogen zijn het erover eens dat met Alpin Wit dé beste authentieke witte kleur eindelijk werd gevonden.

IXINA innoveert met schiefer grijs.
Een warme kleur die in verschillende kleurvarianten beschikbaar is. Gelakt, glanzend of mat. Er is voor ieder wat wils.

 

Kleur met het nieuwste hoogglans rood
Ook echte kleurliefhebbers worden beloond. IXINA breidt zijn assortiment uit met de kleurrijke hoogglans rood. Geef uw huis kleur !

De warmte van hout
Een houten keuken staat voor elegantie en authenticiteit. IXINA biedt nu een Oxford model aan met echt gelakt hout. Deze keuken wordt aangevuld met charmante details zoals wandpanelen, kroonlijsten of flessenrekken. Een houten keuken ademt in ware cottage-stijl rust en gastvrijheid om in te wonen, te koken en te leven.

Een combinatie van design en comfort.
Dat is een keuken zonder grepen. Het gamma van deuren zonder grepen is nu verkrijgbaar in 27 verschillende afwerkingen en kleuren, zoals Alpin Wit, eiken Ontario of betongrijs. Ook de ingebouwde grepen zijn ondertussen verkrijgbaar in 7 kleuren.

Eindeloze mogelijkheden
Het werkblad is een belangrijk element in de keuken : massief hout, laminaat, natuursteen, dekton, keramiek, glas,… Het werkblad is een meesterwerk dat moet geselecteerd worden op basis van de wensen, maar ook op basis van gebruik. IXINA breidt haar gamma werkbladen dus verder uit tot eindeloze mogelijkheden.

iMove optimaliseert uw wandkasten
De kleinste details maken vaak de grootste verschillen. In een keuken speelt comfort een primordiale rol. Daarom lanceert IXINA nu het iMove-systeem, waarbij wandkasten worden geoptimaliseerd door het gebruik van systeem waardoor de inhoud van de kast naar beneden komt. Ideaal voor een elegante opberging.

Steeds meer comfort…
IXINA gebruikte zijn dempingstechniek al bij zijn laden en kasten. Maar nu zijn ook de apthekerskasten uitgerust met de dempingstechniek wanneer ze worden geopend en gesloten. Daarnaast werd de opslagcapaciteit van de cargo-uitrekelementen aanzienlijk uitgebreid, dankzij grotere lades en een nieuw ladeschuifsysteem.

… en steeds meer design
Naar design toe, maken de afzuigkappen niet langer een imposant onderdeel uit van de keuken. Vanaf nu vormt de keuken één harmonieus geïntegreerd geheel. De dampkappen zijn bijna technologische designstukken die worden bestuurd vanuit de kookplaat. Sommige modellen zijn zelfs beschikbaar in dezelfde kleur als uw keuken. 

Een verbonden werkblad
Technologie speelt een belangrijke rol in ons dagelijkse leven. IXINA speelt hierop in, door enkele praktische oplossingen aan te bieden. Om met muziek op de achtergrond te koken, is het mogelijk om voor de optie Bluetooth te kiezen, waarbij een geïntegreerde luidspreker zorgt voor prachtig geluid.  

IXINA lanceert zijn eigen spoelbakken en kranen.
Als een ware keukenexpert ontwikkelde IXINA zijn eigen sanitair gamma. Deze bestaat uit 2 modellen van spoelbakken, die in 3 varianten beschikbaar zijn, en 3 modellen van kranen. Een kwaliteitsvol gamma om de klanten nog meer keuze te bieden.

3D-technologie
Al van bij de start, kende de 3D-technologie een enorm succes. Deze technologie is nu ook onderdeel van de IXINA-service. Op ixina.be kunnen klanten hun keuken zelf samenstellen en een budgetestimatie ontvangen. Klanten die daarentegen hun keuken in de winkel zelf komen samenstellen, kunnen vergezeld van een 3D-bril hun keuken al meteen bekijken, alsof hij al in hun eigen huis staat.

Zero CO2-voetafdruk
Wist u trouwens dat de productie van een IXINA-keuken vandaag geen enkele impact heeft op het milieu ? Een onafhankelijk erkende expert berekende de voetafdruk voor het vervaardigen van een IXINA keuken. Van productie tot installatie, tot zelfs de verplaatsing en het verbuik van de  winkels. Alles werd meegeteld. Op basis van deze studie herplant IXINA, voor elke vervaardigde keuken, 18 bomen in Madagascar waardoor de CO2-uitstoot wordt gecompenseerd. Hiervoor wordt samen gewerkt met Kiem des Levens, een organisatie die de impact op het milieu op een duurzame wijze tracht te beperken.

Ontdek het assortiment IXINA-keukens op Batibouw van 25 februari tot 6 maart op stand 501 van het paleis 11. 

Contacteer ons
Frédéric Berghmans Communicatieverantwoordelijke, IXINA Belgium
Frédéric Berghmans Communicatieverantwoordelijke, IXINA Belgium
Over Famous Relations

'FAMOUS Relations’ is een Belgisch PR-agentschap, gevestigd in het historische Wivina-klooster in Groot-Bijgaarden. Het biedt een brede waaier van diensten aan, waaronder persrelaties, crisis communicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR, campagne PR,…  Voor FAMOUS Relations vormt het vertellen van een goed verhaal het fundament van PR. Hun PR-consultants zijn in eerste instantie storyminers. 

FAMOUS Relations helpt organisaties hun verborgen, meest waardevolle verhalen te ontginnen. Verhalen die influencers zoals journalisten en bloggers inspireren maar ook leiden tot hapklare content die organisaties kunnen uitspelen op hun eigen kanalen. FAMOUS Relations werkt voor klanten zoals Dove, Signal, Coca-Cola, Alken-Maes, NN, Unilever, FISA, Orde van Vlaamse Balies, Veritas, Cores Development, Waeg,…

Famous Relations
Hendrik Placestraat 43a
1702 Groot-Bijgaarden