AXE kiest voor man in de straat als hoofdrolspeler nationale campagne

Krullen, sproeten, snorren of tattoos: niets aantrekkelijker dan de unieke man

Gisterenavond zette AXE de magic van tientallen mannen in de kijker. Letterlijk dan. In een mobiel AXE Grooming Station gingen AXE experten bij toevallige mannelijke voorbijgangers op zoek naar de magic waarover elke man volgens AXE beschikt. Vervolgens werd hun thing door grooming experts in de verf gezet om dat vervolgens vast te leggen tijdens een professionele fotoshoot. Nadat de mannen bij het verlaten van de AXE Grooming Station de foto van zichzelf als waar fotomodel naar vrouwlief, moeder of toogmakkers hadden ge-sms’t of gedeeld hadden op Facebook … en vervolgens het hoofd oprichtten, zagen ze zichzelf terug als AXE #FindYourMagic model op de gigantische bilboards op het Flageyplein. De reacties van de mannen zijn te bekijken via https://youtu.be/DA-wAFAtmwc. Tegelijkertijd vond amper een paar honderd meter verder de opening plaats van de AXE Store @ Gulden Vlies waar mannen nog tot 11 mei, samen met de AXE male grooming experts, op zoek kunnen naar hun magic om die vervolgens in de verf te zetten met de nieuwe AXE productlijn. Alle mannen van wie de magic op foto werd vastgelegd in de AXE Store, zullen begin mei zelf de hoofdrol spelen in de nationale mediacampagne waar dus niet langer professionele hunks, maar deze guys-next-door de plak zwaaien.

HET EINDE VAN DE TRADITIONELE MACHO

Dat AXE in zijn communicatie bijna letterlijk gebruik maakt van de guy-next-door, is niet toevallig: het oerklasssieke manbeeld van geld en spierballen is achterhaald. Slechts 20 procent van de vrouwen zegt nog te vallen voor de traditionele macho. Maar liefst 90 procent van alle vrouwen wil vooral een man die zich goed voelt in z’n vel, terwijl slechts 13 procent van alle mannen hun eigen sexappeal naar waarde weet te schatten. Een discrepantie die AXE uit de wereld wil helpen. Door mannen te helpen bij het zoeken naar hun magic én door drie nieuwe AXE-productlijnen die helpen hun thing in de verf te zetten. 

#FINDYOURMAGIC IN DE AXE STORE

Mannen die hun magic willen (her)ontdekken, kunnen zo vanaf 15 april tot 11 mei terecht in de AXE Store @ Gulden Vlies. Daar staan grooming experts klaar met tips & tricks om hen te helpen hun thing zo goed mogelijk uit te spelen. Wie de AXE-Store binnenstapt, kan vrijblijvend onder handen genomen worden door een gespecialiseerd barbier. Achteraf kan hij een t-shirt kiezen uit een van de vele Who needs a six pack when…-quotes en is er de mogelijkheid voor de lens van een professionele fotograaf te verschijnen.

GUY-NEXT-DOOR HOOFDROLSPELER IN NATIONALE AXE MEDIACAMPAGNE

Dat laatste is niet geheel onbelangrijk. Begin mei lanceert AXE een nieuwe mediacampagne waarbij geen professionele hunks als model worden gebruikt, maar wel gewone mannen die allemaal op  zoek gaan naar hun magic in de AXE-Store @ Gulden Vlies. Zij worden de hoofdrolspelers in een nationale mediacampagne en zullen de foto’s van zichzelf en hun magic dus overal in België zien opduiken.

PRAKTISCH: AXE STORE @ Gulden Vlies

Locatie: Elsensesteenweg nr. 2 - 1060 Brussel
Openbaar vervoer: Dichtsbijzijnde metrohalte: Naamse Poort
Parking: Parking 2 Poorten - Waterloolaan  nr. 2A - 1000 Brussel
Openingsuren: De AXE pop up Store is open vanaf 15 april tot 11 mei. Van maandag tot en met zaterdag telkens van 10u tot 18u. Elke zaterdag is er een gespecialiseerd barbier aanwezig. 

FOUND YOUR MAGIC? NOW, WORK ON IT!

Het volledig vernieuwde gamma AXE-verzorgingsproducten geeft mannen de tools om aan de slag te gaan met hun eigen, unieke stijl. AXE deelt zijn gamma op in drie stijlen: Urban, Adrenaline en Signature met voor elk van de drie een anti-transpirant, een daily fragrance (parfum), een bodywash, haargel en wax. 

Contacteer ons
Over Famous Relations

'FAMOUS Relations’ is een Belgisch PR-agentschap, gevestigd in het historische Wivina-klooster in Groot-Bijgaarden. Het biedt een brede waaier van diensten aan, waaronder persrelaties, crisis communicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR, campagne PR,…  Voor FAMOUS Relations vormt het vertellen van een goed verhaal het fundament van PR. Hun PR-consultants zijn in eerste instantie storyminers. 

FAMOUS Relations helpt organisaties hun verborgen, meest waardevolle verhalen te ontginnen. Verhalen die influencers zoals journalisten en bloggers inspireren maar ook leiden tot hapklare content die organisaties kunnen uitspelen op hun eigen kanalen. FAMOUS Relations werkt voor klanten zoals Dove, Signal, Coca-Cola, Alken-Maes, NN, Unilever, FISA, Orde van Vlaamse Balies, Veritas, Cores Development, Waeg,…

Famous Relations
Hendrik Placestraat 43a
1702 Groot-Bijgaarden