AXE kiest voor man in de straat als hoofdrolspeler nationale campagne

Krullen, sproeten, snorren of tattoos: niets aantrekkelijker dan de unieke man

Vrijdag 15 april 2016 — Gisterenavond zette AXE de magic van tientallen mannen in de kijker. Letterlijk dan. In een mobiel AXE Grooming Station gingen AXE experten bij toevallige mannelijke voorbijgangers op zoek naar de magic waarover elke man volgens AXE beschikt. Vervolgens werd hun thing door grooming experts in de verf gezet om dat vervolgens vast te leggen tijdens een professionele fotoshoot. Nadat de mannen bij het verlaten van de AXE Grooming Station de foto van zichzelf als waar fotomodel naar vrouwlief, moeder of toogmakkers hadden ge-sms’t of gedeeld hadden op Facebook … en vervolgens het hoofd oprichtten, zagen ze zichzelf terug als AXE #FindYourMagic model op de gigantische bilboards op het Flageyplein. De reacties van de mannen zijn te bekijken via https://youtu.be/DA-wAFAtmwc. Tegelijkertijd vond amper een paar honderd meter verder de opening plaats van de AXE Store @ Gulden Vlies waar mannen nog tot 11 mei, samen met de AXE male grooming experts, op zoek kunnen naar hun magic om die vervolgens in de verf te zetten met de nieuwe AXE productlijn. Alle mannen van wie de magic op foto werd vastgelegd in de AXE Store, zullen begin mei zelf de hoofdrol spelen in de nationale mediacampagne waar dus niet langer professionele hunks, maar deze guys-next-door de plak zwaaien.

HET EINDE VAN DE TRADITIONELE MACHO

Dat AXE in zijn communicatie bijna letterlijk gebruik maakt van de guy-next-door, is niet toevallig: het oerklasssieke manbeeld van geld en spierballen is achterhaald. Slechts 20 procent van de vrouwen zegt nog te vallen voor de traditionele macho. Maar liefst 90 procent van alle vrouwen wil vooral een man die zich goed voelt in z’n vel, terwijl slechts 13 procent van alle mannen hun eigen sexappeal naar waarde weet te schatten. Een discrepantie die AXE uit de wereld wil helpen. Door mannen te helpen bij het zoeken naar hun magic én door drie nieuwe AXE-productlijnen die helpen hun thing in de verf te zetten. 

#FINDYOURMAGIC IN DE AXE STORE

Mannen die hun magic willen (her)ontdekken, kunnen zo vanaf 15 april tot 11 mei terecht in de AXE Store @ Gulden Vlies. Daar staan grooming experts klaar met tips & tricks om hen te helpen hun thing zo goed mogelijk uit te spelen. Wie de AXE-Store binnenstapt, kan vrijblijvend onder handen genomen worden door een gespecialiseerd barbier. Achteraf kan hij een t-shirt kiezen uit een van de vele Who needs a six pack when…-quotes en is er de mogelijkheid voor de lens van een professionele fotograaf te verschijnen.

GUY-NEXT-DOOR HOOFDROLSPELER IN NATIONALE AXE MEDIACAMPAGNE

Dat laatste is niet geheel onbelangrijk. Begin mei lanceert AXE een nieuwe mediacampagne waarbij geen professionele hunks als model worden gebruikt, maar wel gewone mannen die allemaal op  zoek gaan naar hun magic in de AXE-Store @ Gulden Vlies. Zij worden de hoofdrolspelers in een nationale mediacampagne en zullen de foto’s van zichzelf en hun magic dus overal in België zien opduiken.

PRAKTISCH: AXE STORE @ Gulden Vlies

Locatie: Elsensesteenweg nr. 2 - 1060 Brussel
Openbaar vervoer: Dichtsbijzijnde metrohalte: Naamse Poort
Parking: Parking 2 Poorten - Waterloolaan  nr. 2A - 1000 Brussel
Openingsuren: De AXE pop up Store is open vanaf 15 april tot 11 mei. Van maandag tot en met zaterdag telkens van 10u tot 18u. Elke zaterdag is er een gespecialiseerd barbier aanwezig. 

FOUND YOUR MAGIC? NOW, WORK ON IT!

Het volledig vernieuwde gamma AXE-verzorgingsproducten geeft mannen de tools om aan de slag te gaan met hun eigen, unieke stijl. AXE deelt zijn gamma op in drie stijlen: Urban, Adrenaline en Signature met voor elk van de drie een anti-transpirant, een daily fragrance (parfum), een bodywash, haargel en wax. 

AXE - Find Your Magic at Brussels

Infographic_NL
AXE spot still 1
AXE Spot still 2
AXE Spot still 3
AXE Spot still 4
AXE Spot still 5
AXE Spot still 6
AXE_Adrenaline_ChargeUpProtection_Anti-Transpirant
AXE_Adrenaline_FreshCharge_Bodywash
AXE_Adrenaline_IcedMusk&Ginger_DailyFragrance
AXE_Adrenaline_ChargeUpProtection_RollOn
AXE_Adrenaline_ExtremeLook_Styling
AXE_Signature_SkinHydrator_Bodywash
AXE_Signature_AntiMarksProtection_Anti-Transpirant
AXE_Signature_OudWood&Vanilla_DailyFragrance
AXE_Signature_AntiMarksProtection_RollOn
AXE_Signature_ClassicLook_Styling
AXE_Signature_ClassicLook_Stylingpot
AXE_Urban_CleanProtection_Anti-Transpirant
AXE_Urban_Carbon&Clean_Bodywash
AXE_Urban_Tobacco&Amber_DailyFragrance
AXE_Urban_CreativeLook_Styling
AXE_Urban_CreativeLook_Stylingpot
AXE_Urban_CleanProtection_RollOn