AXE kiest opnieuw voor guys-next-door in nationale online campagne

Ook dit jaar gaf mannenmerk AXE weer de kans aan ‘gewone’ jongens om de hoofdrol te spelen in een nationale online campagne. Dat AXE ook dit jaar het individu voorop stelt, is geen toeval maar een bewuste keuze. Vorig jaar gebruikte het mannenmerk drie mannelijke boegbeelden in hun eigen nationale mediacampagne en toverden hen zo om tot (tijdelijke) nationale helden.  Dankzij de wedstrijd #YOUGOTSOMETHING kregen drie jonge mannen de kans om wat hen uniek maakt, te onthullen door middel van 3 ultieme ervaringen op maat.

Ervaringen op maat         
Via een social media en online campagne konden mannen of hun maten zichzelf of een vriend ‘taggen’ in een experience die hen op het lijf geschreven was. De experiences zelf waren niet van de minste. Zo kon een DJ fanaat zijn muzikale talenten in de verf zet door zijn eigen festival bij hem thuis te organiseren, een culinaire romanticus kreeg de kans om chefkok te worden voor één dag en een fervent gamer verliet het comfort van zijn zetel en spelconsole om het live op te nemen tegen een bekende Belgische racepiloot in Spa-Francorchamps.  

Drie gelukkigen werden uitgekozen om de ervaring in het echt te beleven. 

 

Een spannende battle tussen een joystick en een stuurwiel

Laurens Boonen is een grote fan van videogames. Hij claimt zelfs onverslagen te zijn in verschillende sportgames, waaronder autoracen. Laurens was dus heel overtuigd dat hij bij deze experience hoorde: « Any gamer can race but only YOU can beat a real race driver ». Het was voor hem dan ook een jongensdroom die werkelijkheid werd, toen hij hoorde dat hij in duel mocht gaan met de bekende Belgische racepiloot Jeffrey Van Hooydonk op het even bekende circuit van Spa-Francorchamps. Comfortabel geïnstalleerd in een rijsimulator en de joystick in de aanslag was Laurens klaar voor de race. Met de nodige spanning, won Laurens de race, al moet hij toegeven dat Jeffrey Van Hooydonck niet constant de gaspedaal intrapte... Reden te meer om na de overwinning Laurens te laten plaatsnemen naast Jeffrey, voor een tour op de piste, deze keer in het echt. Bekijk de experience van Laurens hier.

Hobby DJ behoort even tot de grootste der DJ’s tijdens de avond van zijn leven

Daan Hoeck houdt van het nachtleven en electronische muziek, en is door omgeving en vrienden zelfs gekend onder de naam DJ Flitskind. Hij nam deel aan de #YOUGOTSOMETHING wedstrijd met het citaat « Any DJ can start a record but only YOU can start a party”, de jonge DJ, oorspronkelijk uit Essen ging de uitdaging aan om een publiek van meer dan 50 personen op te warmen via een thuisconcert. De dag zelf, was de druk hoog bij Daan en evenaarde hij een DJ-moment net zoals grote namen uit het nachtleven zoals Niels Feijen, DJ Dave Lambert en DJ Dysfunkshunal die beleven.  Opluchting alom bij Daan vanaf het moment dat hij achter de draaitafels stond en het publiek in gang schoot op de beats van zijn muziek. Dankzij zijn DJ-ervaring die avond, sloeg Daan erin om wat hem uniek maakt, uit te spelen en in de verf te zetten en er de anderen mee te trakteren. Bekijk de experience van Daan hier. 

Een diner voor twee in de meest romantische stad van België

Niels Wittevrongel is gepassioneerd door twee dingen: de keuken én zijn vriendin. Bij het voorstel van het citaat “Any guy can get a table for two but only YOU can prepare the dinner too”, hoopte Niels zijn liefde en kooktalent te bewijzen aan de vrouw van zijn leven. Hij had nooit gedacht gekozen te worden door AXE en stond zo voor hij het goed en wel besefte op de vroegmarkt in de vismijn van Brugge.  Daarna ontmoette hij chefkok Filip Claeys, bekend van het 2-sterrenrestaurant De Jonkman. Van hem leerde hij in sneltempo de knepen van het vak. Dit stelde Niels in staat om een heerlijk maal te koken voor zijn geliefde. Samen genoten ze van zijn harde werk tijdens een tête-à-tête in een van de meest romantische steden van België. Al weten we niet hoe de avond precies afliep voor het koppel…. We weten alvast dat Niels zijn vriendin, intussen weet wat haar vriend uniek maakt. Bekijk de experience van Niels hier. 

AXE YOU : een nieuw gamma die onthult wat je uniek maakt.

In het kader van de lancering van het nieuwe gamma bodysprays en bodywashes voor mannen, nodigt mannenmerk AXE de kijkers uit om te ontdekken wat hen uniek maakt. Deze campagne bevestigt de wens van het merk om zich bewust af te zetten van het cliché van de traditionele macho. Zo moedigt het merk mannen aan om trots te zijn op wat hen uniek maakt door een nieuwe blik te werpen op mannelijkheid door middel van deze campagne. De spot loopt op de nationale zenders en online.

Het gamma AXE YOU is verkrijgbaar in elke supermarkt.

  • AXE YOU – Gel douche
    De douchegel Axe You heeft een moderne, mannelijke geur van amber, vanille en zwarte peper en zorgt voor een intense douche-ervaring.  De douchegel bestaat in het formaat 250 & 400 ml. Versies Clean Fresh, Energized en Refresh zijn evenwel beschikbaar. Aanbevolen prijs : 3,49 € en 4,59 €
     
  • AXE YOU – Deodorant
    De Deodorant Spray Axe You heeft een modern en mannelijke geur van amber, vanille en zwarte peper. Spray het op je hele bovenlichaam om zo het meeste van het parfum uit de deo te halen. Versies Clean Fresh, Energized en Refresh zijn evenwel beschikbaar. Aanbevolen prijs: 4,29 €

                                                        

Contacteer ons
Over Famous Relations

'FAMOUS Relations’ is een Belgisch PR-agentschap, gevestigd in het historische Wivina-klooster in Groot-Bijgaarden. Het biedt een brede waaier van diensten aan, waaronder persrelaties, crisis communicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR, campagne PR,…  Voor FAMOUS Relations vormt het vertellen van een goed verhaal het fundament van PR. Hun PR-consultants zijn in eerste instantie storyminers. 

FAMOUS Relations helpt organisaties hun verborgen, meest waardevolle verhalen te ontginnen. Verhalen die influencers zoals journalisten en bloggers inspireren maar ook leiden tot hapklare content die organisaties kunnen uitspelen op hun eigen kanalen. FAMOUS Relations werkt voor klanten zoals Dove, Signal, Coca-Cola, Alken-Maes, NN, Unilever, FISA, Orde van Vlaamse Balies, Veritas, Cores Development, Waeg,…

Famous Relations
Hendrik Placestraat 43a
1702 Groot-Bijgaarden