Aperol Spritz stelt aperitiefdozen voor om vrienden en familie mee te verrassen tijdens de feestdagen

Aperol Spritz stelt aperitiefdozen voor om vrienden en familie mee te verrassen tijdens de feestdagen

Brussel, 2 december 2020 – De feestdagen komen eraan. Zoals elk jaar zijn we op zoek naar originele geschenken waar we onze vrienden en familie blij mee kunnen maken. Hoewel de feestdagen dit jaar anders zullen verlopen, is er één ding dat niet verandert, en misschien zelfs sterker aanwezig is dan voordien: het verlangen om onze geliefden te laten zien dat we aan hen denken, hoe ver we ook van elkaar verwijderd zijn. Aperol Spritz wil deze kostbare boodschap overbrengen met de "Aperol Spritz Together box", een personaliseerbare aperitiefdoos die in een gelimiteerd aantal te verkrijgen is voor de feestdagen.

Een geschenk dat je dichter bij elkaar brengt

Aperol Spritz, gekend voor het aperitief in Italiaanse stijl, onthult vandaag zijn "Aperol Spritz Together box", aperitiefdozen voor de feestdagen. Deze dozen, met hun kleurrijke ontwerp en gelimiteerde oplage, bevatten een 70cl fles Aperol Spritz en twee officiële glazen. Om dit geschenk extra uniek te maken, geeft Aperol Spritz je de mogelijkheid om er een klein gepersonaliseerd kaartje aan te hangen, om jouw geliefden te verrassen en hen eraan te herinneren hoeveel je om hen geeft. Een ideaal geschenk om naar mensen te sturen die je misschien niet kan zien tijdens de feestdagen, of om aan je bubbel te geven zodat je samen dit feestelijk moment kan delen. Iets om de harten te verwarmen tijdens de vakantie!

Je kan deze limited edition "Aperol Spritz Together box" aankopen via de Aperol Spritz website voor €16,95.

Een nieuwe fanshop voor Aperol Spritz fans

Vorig jaar besloot het merk, naar aanleiding van talrijke verzoeken van fans, een webshop te lanceren met accessoires in de kleuren van Aperol Spritz. Een goede manier voor het merk om de band met zijn fans te versterken en in te spelen op hun enthousiasme.

Er is voor elk wat wils in de fanshop: officiële Aperol Spritz-brillen, comfortabele ligstoelen of feloranje kussens om comfortabel in je zetel te genieten van het beroemde Italiaanse aperitief. Een selectie van accessoires die je uitnodigen om samen met jouw bubbel te genieten van leuke momenten.

Sinds de lancering heeft de fanshop enkel succes gekend en Aperol Spritz is niet van plan het hierbij te laten. Vanaf vandaag ontdekken de fans een volledig vernieuwde fanshop: een meer premium en trendy design, een customer experience die versterkt wordt door de mogelijkheid tot interactie met het merk en een volledige onderdompeling in het universum van Aperol Spritz. Kortom, de ideale plek om te winkelen voor essentiële accessoires en om de collectie van oranje gekleurde must-haves te vervolledigen.

Aperol Spritz Together pakketten te winnen

Aperol Spritz zal binnenkort een wedstrijd lanceren via hun Instagram-account en Facebook-account om een beperkt aantal van deze personaliseerbare pakketten te winnen. Hou de account in de gaten als je kans wil maken op een "Aperol Spritz Together box" voor de feestdagen!

Melanie Cortvrindt PR Manager, Famous Relations

Over Aperol

Met zijn fel oranje kleur en laag alcoholgehalte is Aperol het perfecte aperitief. De rijke en complexe smaak is het resultaat van een zorgvuldig bestudeerde infusie en een mengsel van kruiden en wortels. Aperol, opgericht door de gebroeders Barbieri, werd voor het eerst gepresenteerd in 1919 op de Internationale Beurs van Padua. Het veroverde snel de harten van de Italianen en is vandaag de dag een Internationaal merk geworden. Het originele recept is nooit gewijzigd en blijft een goed bewaard geheim. Een Aperol Spritz moet volgens de regels van de kunst worden geserveerd: vul het glas met ijsblokjes, giet hier 3 delen prosecco bij, 2 delen Aperol, voeg een scheutje bruiswater toe (1 deel) en garneer met een schijfje sinaasappel.

Over Campari Group

Met een portfolio van meer dan 50 premium of super premium merken, verdeeld in bekende wereldwijde, regionale en lokale merken, is Gruppo Campari een belangrijke speler geworden in de wereldwijde markt van de drankindustrie. De wereldwijde merken van de Groep zijn Aperol, Appleton Estate, Campari, Bulldog Gin, Crodino, Wild Turkey en Grand Marnier. De groep, opgericht in 1860, staat vandaag de dag op de zesde plaats in het premiumsegment. Het wordt ondersteund door een wereldwijd distributiesysteem, dat actief is in meer dan 190 landen en een leidende positie inneemt in Europa, Noord- en Zuid-Amerika. De strategie van de Groep combineert organische groei op basis van merkversterking en externe groei door middel van oordeelkundige acquisities van merken en bedrijven.

Campari is gevestigd in Milaan en heeft 18 fabrieken en 4 bottelarijen. De groep heeft een eigen distributienetwerk in 19 landen en stelt ongeveer 4.000 mensen tewerk. Sinds 2001 zijn de aandelen van de moedermaatschappij Davide Campari Milano SpA (Reuters CPRI.MI - Bloomberg CPR IM) op de Italiaanse beurs genoteerd. Voor meer informatie kunt u terecht op www.camparigroup.com/en. Onze knowhow wordt met wijsheid geproefd.

 

Over Famous Relations

'FAMOUS Relations’ is een Belgisch PR-agentschap, gevestigd in het historische Wivina-klooster in Groot-Bijgaarden. Het biedt een brede waaier van diensten aan, waaronder persrelaties, crisis communicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR, campagne PR,…  Voor FAMOUS Relations vormt het vertellen van een goed verhaal het fundament van PR. Hun PR-consultants zijn in eerste instantie storyminers. 

FAMOUS Relations helpt organisaties hun verborgen, meest waardevolle verhalen te ontginnen. Verhalen die influencers zoals journalisten en bloggers inspireren maar ook leiden tot hapklare content die organisaties kunnen uitspelen op hun eigen kanalen. FAMOUS Relations werkt voor klanten zoals Coca-Cola, Alken-Maes, NN, Garmin, Orde van Vlaamse Balies, Veritas, Cores Development, Waeg,…

Famous Relations
Hendrik Placestraat 43a
1702 Groot-Bijgaarden