Absolut verrast met nieuwe limited edition fles

Absolut verrast met nieuwe limited edition fles

en lanceert tegelijkertijd de #AbsolutNights campagne

Dinsdag 27 september 2016 — Het einde van  2016 valt bijna te proeven en dan presenteert Absolut traditiegetrouw zijn nieuwste limited edition fles. Dit jaar verrast Absolut Facet met een blauw assymetrisch ontwerp en afgeronde randen. De knipoog naar een edelsteen is niet toevallig.

Het merk speelt met de verschillende oppervlakten die het licht op een unieke manier vangen. Een lichtreflectie die symbool staat voor alle onverwachte momenten die tijdens #AbsolutNights kunnen voorvallen.  

#AbsolutNights

Tegelijkertijd met de lancering van deze limited edition, rolt het merk ook de #AbsolutNights campagne uit. Wereldwijd staat de campagne volledig in het teken van alle onvergetelijke en onverwachte momenten vanuit verschillende perspectieven tijdens een avondje uit met vrienden. Samen de zon zien opkomen na een nacht dansen, alles even vergeten en onder elkaar herinneringen crëeren voor later.

"Met de Absolut Facet limited edition fles willen we het onverwachte vieren en mensen aanmoedigen om open te staan voor de spontane en onvergetelijke momenten die het nachtleven voor hen in petto kan hebben. Wij geloven dat de beste nachten onverwacht en ongedwongen ontstaan. Onze nieuwste #AbsolutNights campagne is dan ook bedoeld om mensen die spontaniteit en de relaties die hieruit voortvloeien samen te laten vieren. ", aldus Gaia Gilardini, Global Communications Director bij Absolut.

Verrassende cocktails, geïnspireerd op muziek

Absolut wil iedereen de mogelijkheid geven om hun eigen onverwachte #AbsolutNights te beleven en creëerde hiervoor samen met Spotify het digitale platform Discovr. Dit programma stelt onverwachte playlists samen gebaseerd op de muziekkeuze van je vrienden. Geinspireerd op die muziekkeuze, raadt Absolut een variatie van drankjes aan en brengt hierbij #AbsolutNights tot in de woonkamer. Zo kunnen vrienden samen hun eigen #AbsolutNights thuis creëren. De #AbsoluteNights filmpjes kan je bekijken op YouTube. 

De nieuwe Absolut Facet limited edition krijgt een onvergetelijke internationale lancering in Amsterdam en werkt hiervoor samen met het Amsterdam Dance Event (19-23 oktober 2016). Vorig jaar lanceerde het merk de Absolut Electrik metallic flessen in blauw en zilver, daarvoor waren onder andere de Absolut Warhol editie waarbij Andy Warhol’s originele Absolut schilderij werd weergegeven op de fles en de Absolut Unique waarbij er vier miljoen flessen elk een eigen uniek design kregen.

De Absolut Facet Limited Edition is vanaf 1 oktober in alle Belgische supermarkten te koop voor een aanbevolen winkelprijs van €19,10.

 

Absolut Facet Cocktails
 

The Mule for 2
10cl Absolut Vodka
30cl Gemberbier
3cl Vers limoensap
Methode: Giet alle ingrediënten in een grote beker gevuld met ijsblokjes en garneer met een schijfje limoen. (Voor 2 cocktails)

Espresso with Friends
20cl Absolut Vodka
6cl Kahlúa
4cl Suikersiroop
20cl Espresso koffie (op kamertemperatuur)
Methode: Giet alle ingrediënten in een shaker gevuld met ijsblokjes en schudt tot het geheel koud is. Giet in een cocktailglas en garneer met drie koffiebonen.
(Voor 3-4 cocktails)

Elderflower Collins for 2
10cl Absolut Vodka
6cl Vers citroensap
4cl Elderflower Cordial
30cl Spuitwater
Methode: Giet alle ingrediënten in een Absolut Jar gevuld met ijsblokjes en garneer met twee citroenschijfjes.
(Voor 2 cocktails)

Sea Breeze pitcher
50cl Absolut Vodka
100cl Veenbessensap
50cl Vers pompelmoessap
Methode: Giet alle ingrediënten in een longdrinkglas gevuld met ijsblokjes en garneer met een limoenschijfje.
(Voor 5-6 personen)

 

OVER ABSOLUT

The Absolut Company is wereldwijd verantwoordelijk voor de productie, innovatie en strategische marketing van Absolut Vodka, Malibu, Kahlúa, Wyborowa, Luksusowa en Frïs. Absolut Vodka is 's werelds vierde grootste premium sterke drankenmerk. Elke fles Absolut Vodka wordt geproduceerd in Åhus in het zuiden van Zweden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm. The Absolut Company is een onderdeel van Pernod Ricard, dat hiermee een van de meest prestigieuze merken uit de sector in portefeuille heeft.

OVER PERNOD RICARD BELGIUM

Pernod Ricard Belgium werd in april 1996 opgericht als een volle dochteronderneming van Pernod Ricard, een co-leader op wereldniveau in de sector van wijnen en alcoholische dranken. De onderneming heeft als doel om de merken van Pernod Ricard en van zijn geprivilegieerde partners te verdelen op de markt en hun marktpositie te verstevigen. Pernod Ricard Belgium doet dit in overeenstemming met de waarden van de groep: de passie voor gezelligheid en eenvoud, de ondernemerszin en de passie voor integriteit en betrokkenheid. Met een gecommercialiseerd volume van bijna 12 miljoen liter en een omzet van meer dan 73 miljoen euro in de Belux in 2015 behoort Pernod Ricard Belgium tot de dynamische groeiende ondernemingen in zijn sector en tot een van de marktleiders voor België en Luxemburg. www.pernod-ricard-belgium.com.

 

 

 

 

No plan is the best plan #absolutnights

Absolut highlights

Absolut Facet
Absolut Facet
Absolut Facet
Absolut Facet
Elderflower Collins for 2
Espresso with Friends
The Mule for 2
Sea Breeze pitcher